VERKOOP UW VASTGOED

Wij zijn continu opzoek naar nieuw vastgoed en nieuwe projecten

 • Verkoop uw vastgoed

  Bent u van plan om uw vastgoed binnenkort te verkopen? Of denkt u dat dit komende jaren het geval kan zijn, omdat u bijvoorbeeld geen opvolger heeft.

  Wij zijn voor onze opdrachtgevers continu op zoek naar nieuwe objecten, wij worden daarom graag door u benaderd en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. Wij proberen altijd snel een beslissing te nemen, daarnaast doen wij namens onze opdrachtgevers veelal biedingen zonder voorbehouden zodat u weet waar u aan toe bent en zo min mogelijk verkoopstress ervaart.

  Wij zijn gevestigd in Aalsmeer en kennen in deze omgeving de markt en hebben hier tevens ons netwerk. Derhalve zijn wij opzoek naar nieuwe objecten binnen een straal van 30 minuten reisafstand vanaf Aalsmeer.

  Ons zoekprofiel:

  • Panden geschikt voor transformatie naar woon(zorg)complexen:
   zoals; kantoorgebouwen, winkel, kerken, scholen etc.
   Oppervlakte: 400m2 t/m 4.000m2
  • Bedrijfshallen, bedrijfspanden, warehouses (bij voorkeur geen of nauwelijks kantoor).
   Oppervlakte: 1.500m2 t/m 15.000m2
  • Bouwkavels met een bedrijfsmatige of woonbestemming.
   Oppervlakte: 5.000m2 t/m 30.000m2

  Over Leliveld Vastgoed

  Leliveld Vastgoed is een familiebedrijf gevestigd in Aalsmeer. Vanuit ons kantoor houden wij ons bezig met het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit. De kwaliteit ziet u in de eenheden die wij verhuren en de flexibiliteit in onze werkwijze. Wij denken altijd met onze klanten mee en staan open voor verschillende mogelijkheden. Wanneer u een afspraak met ons wil maken, kan dit vaak al binnen dezelfde week. U mag altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

 • Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Impressie

U bent aan het juiste adres bij Leliveld Vastgoed wanneer u een bedrijfspand wilt verkopen. Wij richten ons op het beheren en ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Daarnaast zijn wij altijd bezig met verschillende projecten. Zie hier een greep uit ons aanbod.