PROJECTEN

2018-heden: Van standaard bejaardentehuis naar zorg op maat

2018-2021: Van standaard bejaardentehuis naar zorg op maat

Het voormalig woonzorgcentrum Gerardus Majella in Mijdrecht, welke geëxploiteerd werd door de Zonnehuisgroep Amstelland, is medio oktober 2019 verhuisd naar een nieuwbouwlocatie elders in Mijdrecht. Het pand aan de Bozenhoven kwam hierdoor leeg te staan, wat voor Leliveld Vastgoed een kans bood voor herontwikkeling van het vastgoed.

In 2020 zijn wij met trots een samenwerking aangegaan met zorgpartij Steun en Toeverlaat. Na een grootse renovatie van het pand zijn zij het pand gaan exploiteren. Hierdoor is de zorgfunctie van het object behouden gebleven, maar in een compleet nieuw jasje.

De gedateerde uitstraling van het pand is omgetoverd naar een modern, sfeervol woonzorgtehuis. Zo zijn er 22 eenpersoons zorgappartementen en 15 tweepersoons zorgappartementen gecreëerd. Ouderen kunnen in deze tweepersoons appartementen samen blijven wonen, ondanks dat zij niet per se beide zorgbehoevend dienen te zijn.

In het woonzorgcentrum is tevens een (openbaar) restaurant gecreëerd en gezamenlijke sfeervolle ruimtes waar men kan verblijven. Het pand kenmerkt zich door de ligging met groen karakter en uitzicht op de prachtige, groene omgeving.

Steun en Toeverlaat biedt verzorging en ondersteuning aan ouderen en hulpbehoevenden op basis van behoefte, normen en waarden van de hulpvrager, door zorgverleners. Met als doel een menswaardig bestaan met plezier in het leven. Steun en Toeverlaat kiest voor zorg op maat waarbij de cliënt centraal staat en Steun en Toeverlaat zich voegt naar de wensen van de cliënt. Kijk hier voor de brochure.

Ook is er aan de duurzaamheid gedacht bij dit object, zo beschikt het object over zonnepanelen.