PROJECTEN

2018-heden: Van standaard bejaardentehuis naar zorg op maat

2018-2021: Van standaard bejaardentehuis naar zorg op maat

Het voormalig woonzorgcentrum Gerardus Majella in Mijdrecht, welke geëxploiteerd werd door de Zonnehuisgroep Amstelland, is medio oktober 2019 verhuist naar een nieuwbouwlocatie. Hierdoor kwam het pand leeg te staan en zal Leliveld Vastgoed de ontwikkeling van het vastgoed gaan bewerkstelligen

Wij zijn dan ook trots op de samenwerking die wij zijn aangegaan met zorgpartij Steun en Toeverlaat. Zij zullen na de renovatie in 2020 het pand gaan exploiteren. Hierdoor blijft de zorgfunctie intact, maar wel in een geheel nieuw jasje. Kortom, de gedateerde uitstraling wordt omgetoverd in een modern, sfeervol woonzorgtehuis. Zo zullen er na ontwikkeling 22 eenpersoons zorgappartementen en 15 tweepersoons zorgappartementen worden gecreëerd. Hierdoor kunnen ouderen samen blijven wonen, ondanks dat zij niet per se beide zorg behoevend dienen te zijn. Er wordt tevens een luxe restaurant gecreëerd en gezamenlijke, sfeervolle ruimtes waar men kan verblijven. Het vastgoed kenmerkt zich door de ligging met groen karakter en uitzicht op de prachtige, groene omgeving.

Steun en Toeverlaat biedt verzorging en ondersteuning aan ouderen en hulpbehoevenden op basis van behoefte, normen en waarden van de hulpvrager, door zorgverleners. Met als doel een menswaardig bestaan met plezier in het leven. Steun en Toeverlaat kiest voor zorg op maat waarbij de cliënt centraal staat en Steun en Toeverlaat zich voegt naar de wensen van de cliënt. Klik hier voor de brochure.

Ook is er aan de duurzaamheid gedacht bij dit object. Zo zullen er zonnepanelen op het dak worden geplaatst.