JACHTHAVEN

Een unieke ligplaats met een uitstekende vaarverbindingen richting Amsterdam en de Westeinderplassen.

Impressie

Een unieke ligplaats aan de Oosteinderweg in Aalsmeer met parkeerplekken naast uw ligplaats. De vaarverbindingen richting Amsterdam en de Westeinderplassen van Aalsmeer zijn uitstekend.

De haven beschikt over 42 ligplaatsen in diverse afmetingen. De ligplaatsen zijn voorzien van een zijsteiger waardoor je gemakkelijk aan boord van uw boot of jacht kunt gaan. Tevens zijn de ligplaatsen voorzien van walstroom en water-aansluitingen. Het terrein is s’ avonds verlicht, beschikt over een brede toegangsweg en voldoende parkeerplaatsen, waarvan enkele letterlijk naast de ligplaats van uw boot.

De haven is gelegen op Recreatiepark Oosteinder, waar ook een restaurant is gevestigd. Daarnaast zijn er mogelijkheden om een boot te huren voor een dag.

De locatie is gelegen in het Bovenlandengebied, dat zich kenmerkt door de fijnmazige structuur van de watergangen met een grote rijkdom aan landschappelijke, cultuurhistorische en natuurlijke waarden. De haven heeft zeer goede vaar-verbindingen, via de sloot die in verbinding staat met de Ringvaart vaart u in ca. 30 minuten naar de Amsterdamse grachten en de Westeinder Plassen in Aalsmeer.

  • Ligplaats huren

    Wilt u een ligplaats huren, vul onderstaande contact formulier in.

    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.