PROJECTEN

2019-2020: Van bakkerij naar duurzaam bedrijventerrein

2019-2020: ‘Van bakkerij naar duurzaam bedrijventerrein’

De opstallen aan de Visserstraat 44-48 in Aalsmeer zijn rond 1982 gebouwd en fungeerden jaren als bakkerij die werd gerund door de gebroeders Bakker. De gebroeders woonden tevens bij de bakkerij, ieder in een eigen bedrijfswoning. De opstallen bestaan uit 3.000 m2 bedrijfsruimte en twee woningen van ieder 160 m2.

De gebroeders Bakker verkochten eind jaren ’90 hun bedrijf en de bijbehorende opstallen aan Bakkerij v. Muyden, dat in eigendom was van de familie Renzema. Bakkerij v. Muyden opgericht in 1912 en begonnen vanuit de P.C. Hooftstraat bakten vanuit Aalsmeer hun brood en banket om diverse eigen winkels en de vliegtuigindustrie te kunnen beleveren in Amsterdam en Amstelveen.

In september 2019 droegen Martijn en Dirk Renzema het beheer van de opstallen aan de Visserstraat in Aalsmeer over aan ons. Wij hebben direct na de overdracht het pand onder handen genomen. De buitengevel is volledig vernieuwd en we hebben door het plaatsen van nieuwe overheaddeuren nog meer units kunnen creëren.