Terugblik 2020

Terugblik 2020

Iets wat anno 2020 ondenkbaar was gebeurde. Een virus wat de hele wereld in zijn greep nam. Nooit eerder moesten er zulke onmogelijke en desastreuse keuzes gemaakt worden tussen gezondheid en de economie. Hopelijk kunnen we dit virus weer ‘onder de duim krijgen’ en snel naar het ‘oude normaal’ gaan!

2020 was voor ons ook een zeer bewogen en leerzaam jaar. We hadden onszelf voorgenomen om dit jaar een professionele slag te slaan door onze processen te digitaliseren d.m.v. het implementeren van CRM systeem en een nieuwe website te lanceren. Daarnaast hebben we dit jaar een gecontroleerde groei in de portefeuille gerealiseerd en ons team versterkt door de aanstelling van onze nieuwe collega Miriam.

Dit jaar hebben zijn weer diverse projecten de revue gepasseerd, hieronder een overzicht van enkele projecten:

  • Beverwijk: laatste 4 appartementen op de begane grond van het voormalig Rabobank gebouw, waar wij in 2019 al 32 appartementen hadden gerealiseerd op de verdiepingen (opgeleverd Q2-’20).
  • Aalsmeer: transformatie van bakkerij naar 2.500 m2 bedrijfsverzamelgebouw (opgeleverd Q2-’20).
  • Mijdrecht: transformatie van voormalig bejaardentehuis naar Zorg Residentie met 37 appartementen (verwachte oplevering Q1-’21).
  • Amstelveen: transformatie van 4.000 m2 voormalig rozenkwekerij naar bedrijfsverzamelgebouw (verwachte oplevering Q3-’21).
  • Assendelft: transformatie van 49 hotelkamers naar 27 woningen (verwachte oplevering Q4-21).

Voor al onze gerealiseerde en lopende projecten verwijzen we jullie graag naar onze project-pagina op onze website.

Ook voor 2021 staan er alweer nieuwe projecten op de planning, dus houdt hiervoor onze diverse social media kanalen in de gaten.

Wij wensen iedereen een gelukkig, succesvol en bovenal een gezond 2021!