Kwekerij verkopen Ter Aar

Wij zijn continu opzoek naar nieuw vastgoed en nieuwe projecten

 • Kwekerij verkopen?

  Zit u erover te denken om uw kwekerij in Ter Aar te verkopen? Omdat u bijvoorbeeld geen opvolging heeft, of omdat u liquiditeit nodig heeft of omdat u het bedrijf beëindigd? Er kunnen tal van redenen zijn.

  Wij komen graag met u in contact. Leliveld Vastgoed is namelijk altijd op zoek naar nieuwe projecten, en wellicht is uw kwekerij er een van.

  Projecten

  Het is niet de eerste keer dat Leliveld Vastgoed een kwekerij transformeert. Bij ons project ‘Van rozenkwekerij naar bedrijfsverzamelgebouw‘ leest u alles over de transformatie van kwekerij naar bedrijfsverzamelgebouw in Amstelveen.

  Ter Aar

  Ter Aar is voor ons geen onbekend terrein. Zo hebben wij eerder een voormalig augurkenfabriek aan de Geerweg- Westkanaalweg getransformeerd naar een duurzaam bedrijventerrein. Meer informatie hierover vindt u hier.

  Over Leliveld Vastgoed

  Leliveld Vastgoed is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed.

  Inmiddels hebben we meer dan 350 verhuurbare eenheden in beheer, waaronder woonhuizen, appartementen, bedrijfspanden, kantoren en havenplaatsen. In al onze projecten laten we kwaliteit tot in detail terugkeren.

  Dus denkt u erover na afstand te doen van uw kwekerij, neem vrijblijvend contact met ons op en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

   

 • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.