Kwekerij verkopen Amstelveen

Wij zijn continu opzoek naar nieuw vastgoed en nieuwe projecten

 • Kwekerij verkopen Amstelveen?

  Denkt u erover om uw kwekerij in Amstelveen te verkopen? Leliveld Vastgoed is altijd op zoek naar nieuwe projecten in deze regio. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

  Waarom uw kwekerij verkopen?

  Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u van plan bent uw kwekerij te verkopen. Misschien denkt u er al langere tijd over om te stoppen met de kwekerij of gaat u verhuizen naar een andere locatie om uw kwekerij voort te zetten. Ook wanneer u direct kapitaal nodig heeft kan de verkoop van uw kwekerij een goede oplossing zijn. Leliveld Vastgoed kan wellicht een rol spelen voor u hierin.

  Eerdere transformaties

  Het is niet de eerste keer dat Leliveld Vastgoed een kwekerij transformeert. Bij ons project ‘Van rozenkwekerij naar bedrijfsverzamelgebouw‘ leest u alles over de transformatie van kwekerij naar bedrijfsverzamelgebouw in Amstelveen.  Bekijk hier meer projecten uit ons portfolio.

  Over Leliveld Vastgoed

  Leliveld Vastgoed is een familiebedrijf in vastgoed met vele jaren ervaring. Vanuit ons kantoor in Aalsmeer houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Onze kernwaarden zijn flexibiliteit en kwaliteit. De kwaliteit ziet u in al onze panden terug en de flexibiliteit in onze service. Voor al onze klanten stellen wij ons altijd flexibel op en denken zo veel mogelijk mee naar een geschikte oplossing.

  Mocht u meer willen weten over de eventuele verkoop van uw kwekerij, en welke rol wij hierin kunnen spelen? Neem dan contact vrijblijvend contact met ons op en misschien kunnen wij elkaar helpen.

 • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.