Kwekerij verkopen Aalsmeer

Wij zijn continu opzoek naar nieuw vastgoed en nieuwe projecten

 • Kwekerij verkopen?

  Bent u van plan om uw kwekerij in Aalsmeer te verkopen? Of denkt u dat dit komende jaren het geval kan zijn? Leliveld Vastgoed gaat graag met uw in gesprek over de mogelijkheden. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe projecten, en misschien is uw kwekerij wel ons volgende project.

  Waarom uw kwekerij verkopen?

  Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u uw kwekerij wilt verkopen. Misschien denkt u er al langere tijd over om te stoppen met de kwekerij, of wilt u juist uitbreiden of verhuizen naar een andere locatie om uw kwekerij voort te zetten. Ook wanneer u direct kapitaal nodig heeft kan de verkoop van uw kwekerij een oplossing zijn. Hier kan Leliveld Vastgoed wellicht een rol in spelen, wij zijn in staat over te gaan tot een snelle afwikkeling.

  Projecten

  Het is niet de eerste keer dat Leliveld Vastgoed een kwekerij transformeert. Bij ons project ‘Van rozenkwekerij naar bedrijfsverzamelgebouw‘ leest u alles over de transformatie van kwekerij naar bedrijfsverzamelgebouw in Amstelveen. Leliveld Vastgoed richt zich op het beheren en ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Maar ook het transformeren van panden in regio Aalsmeer. Bekijk hier meer projecten uit ons portfolio.

  Over Leliveld Vastgoed

  Wij zijn een familiebedrijf in vastgoed met vele jaren ervaring. Vanuit ons kantoor in Aalsmeer houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Onze kernwaarden zijn flexibiliteit en kwaliteit. De kwaliteit ziet u in al onze panden terug en de flexibiliteit in onze service. Voor al onze klanten stellen wij ons altijd flexibel op en denken zo veel mogelijk mee naar een geschikte oplossing.

  Wilt u uw kwekerij in Aalsmeer verkopen? Neem dan contact met ons op en misschien kunnen wij elkaar helpen.

 • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.