Kantoorruimte huren Uithoorn

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Kantoor huren Uithoorn

  Bent u op zoek naar een nieuwe kantoorruimte in Uithoorn? Bekijk hier ons aanbod! Wanneer er niks tussen zit wat aan uw wensen voldoet, raden we aan uw contactgegevens in de vullen. Als wij iets vinden wat bij u past, hoort u dit direct van ons. Naast onze te huren kantoorruimtes vindt u ook warehouses, loodsen, bedrijfsruimtes en woningen in ons aanbod.

  Locatie

  De plaats Uithoorn ligt in de provincie Noord-Holland tussen de grote randsteden in. Dit betekent dan ook dat de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht vanuit Uithoorn binnen een uur te bereiken zijn door de goede verbindingen via de A9 / A4 en A2. Schiphol is zelfs binnen een half uur te bereiken. Ideaal wanneer uw bedrijf internationaal opereert.

  Kantoorpand huren Uithoorn

  Wanneer u een kantoorpand huurt in Uithoorn of omgeving, leveren wij de ruimte indien gewenst gestoffeerd op. Wanneer er toch zaken aan het pand zijn die u mist is dit vaak geen probleem. Door onze flexibiliteit denken wij graag met u mee en zijn eventuele aanpassingen vaak haalbaar. Ook wanneer u al enige tijd bij ons huurt. Zo kan het zijn dat uw bedrijf is gaan groeien en u meer ruimte nodig heeft. Wij kijken graag hoe we dit samen kunnen oplossen.

  Waaraan denken bij een kantoorruimte huren?

  Teleurstellingen voorkomen tijdens de zoektocht naar een nieuwe kantoorruimte doet u door middel van goede voorbereiding. Zo zijn er een aantal zaken die u al kan beslissen voordat u begint met zoeken:

  • Maximale budget.
  • Oppervlakte.
  • De ligging.
  • Parkeerplaatsen.
  • Aantal werkplekken.

  Kantoorruimte huren bij Leliveld Vastgoed

  Vanuit ons kantoor houden wij ons bezig met het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Ook zijn wij dagelijks druk in de weer met verschillende projecten. Zo hebben wij kerken omgetoverd tot woningen en kassen getransformeerd naar hoogwaardige bedrijfspanden. Heeft u een pand dat u wilt verkopen? Laat het weten en wie weet wordt dat ons volgende project! Onze kernwaarden zijn kwaliteit en flexibiliteit. Dit vindt u ook in al onze ruimtes en in onze service terug!

  Zoekopdracht

  Staat er momenteel niks tussen ons aanbod dat bij uw wensen past? Dan raden we u aan om uw gegevens in te vullen. Zodra wij iets vinden wat bij u past, hoort u direct van ons!