Bedrijfspand huren Uithoorn

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van vastgoed

 • Bedrijfsruimte te huur Uithoorn

  Wanneer u een bedrijfspand wilt huren in Uithoorn of omgeving bent u aan het juiste adres bij Leliveld Vastgoed. Wij zijn als familiebedrijf gespecialiseerd in het verhuren en ontwikkelen van woningen en bedrijfspanden. Wij kunnen zowel grote als kleine ondernemers voorzien van een geschikte ruimte, dus alle ZZP’ers, MKB’ers of multinationals willen wij graag helpen in de zoektocht naar een geschikte ruimte. Inmiddels hebben wij ca. 300 verhuurbare eenheden in beheer. Ons aanbod varieert van kantoorruimtes van 50m2 tot opslagloodsen van 10.000m2. Op deze pagina vindt u welke bedrijfspanden nog te huur zijn in Uithoorn en omgeving. Wanneer er geen passend aanbod voor u tussen staat, laat dan uw gegevens achter. Zodra wij iets vinden wat bij u past, nemen we direct contact met u op!

  Locatie

  Onder de rook van Amsterdam ligt Uithoorn, de gemeente telt ca. 30.000 inwoners. Vanuit Uithoorn bent u binnen een kwartier in Amsterdam en ook de grote steden Rotterdam, Den Haag en Utrecht zijn via de A4 of A2 binnen een uur te bereiken. Daarnaast is Schiphol op een steenworp afstand te vinden.

  Naast het verhuren van bedrijfsruimtes in de omgeving Uithoorn, houden wij ons ook bezig met de ontwikkeling van panden. Zo hebben wij in het verleden kerken en kantoorgebouwen getransformeerd naar woningen en van kassen bedrijfsruimtes gemaakt. Heeft u een bedrijfsruimte die u wilt verkopen? Neem dan contact met ons op en misschien is uw pand ons volgende project! De afgelopen jaren hebben we al diverse projecten gerealiseerd.

  Bedrijfshal te huur Uithoorn

  Wanneer u een bedrijfshal bij ons huurt, dan kunnen wij deze op maat opleveren. Wij onderscheiden ons door onze flexibiliteit en toegankelijkheid. Zijn er zaken die u wilt wijzigen, dan denken wij graag met u mee. Zo kan het zijn dat uw bedrijf meer groeit dan verwacht waardoor u meer opslag- of kantoorruimte nodig hebt. Dan is een mogelijkheid misschien om de ruimte te vergroten, zodat u niet hoeft te verhuizen. Wilt u een bedrijfshal huren voor de toekomst in omgeving Uithoorn? Bij Leliveld Vastgoed zit u goed.

  Bedrijfspand huren waar moet u op letten?

  Er komt heel wat kijken bij het huren van een bedrijfspand. Om dit zo goed mogelijk te doen hebben wij een aantal zaken opgeschreven om rekening mee te houden:

  • Bepaal voordat u gaat zoeken uw maximale budget en hoeveel oppervlakte u nodig heeft. Het bedrijf kan nog groeien waardoor u meer ruimte nodig gaat hebben. Enigszins investeren in de groei is niet verkeerd.
  • Bepaal daarnaast wat voor ruimte u nodig heeft. Heeft u juist veel collega´s die achter een bureau aan het werk moeten of zoekt u een bedrijfspand waar u veel opslag kwijt kunt?
  • Bepaal of u loading docks of een overhead deur nodig heeft en hoeveel?
  • En bepaal als laatste de ligging. Denk hierbij niet alleen aan uw eventuele collega’s, maar ook of het pand centraal ligt voor klanten als die langskomen.

  Bedrijfsonroerendgoed Uithoorn

  Leliveld Vastgoed is een familiebedrijf gevestigd in Aalsmeer. Vanuit ons kantoor houden wij ons bezig met het beheren en ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Wij richten ons op plaatsen als Ter Aar, Alphen aan de Rijn, Nieuwveen, Aalsmeer en Amstelveen. Kwaliteit en flexibiliteit zijn onze kernwaarden en die vindt u overal in terug.

  Zoekopdracht

  Staat er in ons aanbod niks tussen wat u zoekt? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op wanneer wij iets voor u vinden.

 • Neem contact op