Bedrijfspand huren

Kantoorruimte huren Ter Aar

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Kantoor huren Ter Aar

  Is uw bedrijf gegroeid of start u een eigen onderneming en bent u daardoor op zoek naar een kantoorruimte in omgeving Ter Aar? Dan zit u bij Leliveld Vastgoed goed! Op deze pagina ziet u ons actuele aanbod. Laat uw gegevens achter wanneer er niks tussen staat wat u zoekt. Zodra wij iets vinden wat wel bij u past, nemen we direct contact met u op. Naast kantoorruimtes kunt u ook bij ons terecht voor bedrijfsruimtes of opslagplaatsen.

  Locatie

  In het Groene Hart ligt de plaats Ter Aar. In deze omgeving zitten veel bedrijven gevestigd. Dat komt omdat deze plaats erg goed bereikbaar is. Grote steden als Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn erg snel met de auto te bereiken. Daarnaast ligt Schiphol binnen een half uur rijden, wat de plaats ideaal maakt voor internationale bedrijven. Ook is een kantoor huren in Ter Aar of omgeving een stuk goedkoper dan een ruimte huren in een grote stad!

  Aan de Geerweg / Westkanaalweg beheren wij een bedrijventerrein van 60.000 m2, waarvan 30.000 m2 aan panden. Er zijn hier ca. 35 bedrijven gevestigd. Het terrein biedt voldoende parkeergelegenheid en het is volledig afgesloten met hekken voor de veiligheid. Het is ook mogelijk om uitsluitend kantoorruimte te huren. Als u geïnteresseerd bent in een van onze objecten, dan kunt u contact met ons opnemen en vaak kunt u dezelfde dag nog langs komen om te bezichtigen.

  Kantoorpand huren Ter Aar

  Wij leveren de kantoorpanden indien gewenst gestoffeerd op. Zijn er toch zaken die u mist aan het pand? Geen probleem. Vaak kunnen wij de panden aanpassen en faciliteren daar waar nodig is. Door onze flexibiliteit denken wij altijd met onze klanten mee. Ook wanneer u behoeftes na een aantal jaar veranderen zijn wij u graag van dienst.

  Waaraan denken bij een kantoorruimte huren?

  Een zoektocht naar een nieuwe ruimte kost vaak al heel wat energie. Om niet al te veel energie te verspillen is goede voorbereiding erg belangrijk. Wij raden u aan om tijdens deze voorbereiding het een en ander al vast vast te hebben:

  • Uw maximale budget.
  • Minimale oppervlakte (denk er hierbij aan dat het bedrijf kan groeien waardoor u op korte termijn meer oppervlakte nodig heeft).
  • De ligging. Vestigt u het bedrijf in het centrum of aan de rand van een stad/dorp?
  • Hoeveel werkplekken zijn gewenst?
  • Hoeveel parkeerplekken heeft u nodig?

  Kantoorruimte huren bij Leliveld Vastgoed

  Wij houden ons dagelijks bezig met het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Aalsmeer. Ook houden wij ons hier bezig met verschillende projecten. Zo hebben hebben wij in het verleden kassen omgetoverd naar bedrijfspanden. Heeft u een pand dat u wilt verkopen? Neem dan contact met ons op, wie weet is dat ons volgende project!

  Zoekopdracht

  Wanneer u een kantoorruimte wilt huren, maar u ziet niks tussen ons aanbod wat bij uw wensen past raden we aan uw gegevens achter te laten.