Bedrijfspand huren Ter Aar

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van vastgoed

 • Bedrijfsruimte te huur Ter Aar

  Bij Leliveld Vastgoed zit u goed wanneer u een bedrijfspand wilt huren in Ter Aar of omgeving. Staat er op onze website niks tussen wat u zoekt? Laat dan uw gegevens achter en wij berichten u zo snel mogelijk als we iets voor u vinden. Alle soorten ondernemers kunnen bij ons terecht. Zo vindt u bij ons kleinere opslagruimtes of bedrijfsunits voor zzp’ers, maar ook grotere loodsen, bedrijfshallen, kantoren of warehouses vindt u in ons aanbod.

  Locatie

  Aan de Geerweg/Westkanaalweg beheren wij een bedrijventerrein van 60.000 m2, waarvan 30.000 m2 aan panden. Er zijn hier ca. 35 bedrijven gevestigd. Het terrein biedt voldoende parkeergelegenheid en het is volledig afgesloten met hekken voor de veiligheid. Het is ook mogelijk om uitsluitend buitenruimte te huren. Als u geïnteresseerd bent in een van onze objecten, dan kunt u contact met ons opnemen en vaak kunt u dezelfde dag nog langs komen om te bezichtigen.

  Een bedrijfsruimte met een hele goede ligging vindt u in Ter Aar of omgeving. Ter Aar ligt centraal in het Groene Hart tussen de steden Amsterdam en Rotterdam in. Hierdoor zijn ook grote steden als Utrecht en Den Haag binnen een uur te bereiken via de A12/A4. Daarnaast bent u een stuk goedkoper uit wanneer u een bedrijfsruimte huurt in Ter Aar in tegenstelling tot het huren van een bedrijfsruimte in een grote stad.

  Wij hebben veel ervaring en zijn erg flexibel, zo kan het zijn dat er zaken zijn die u mist aan de bedrijfsruimte. Wij denken met u mee en kunnen de ruimte op maat aanbieden.

  Bedrijfspand huren waar moet u op letten?

  Er komen een heel veel zaken kijken bij het huren van een bedrijfspand. Allereerst is het belangrijk om te weten wat uw maximale budget is en hoeveel oppervlakte u nodig hebt. Houd in uw achterhoofd dat uw bedrijf nog kan groeien waardoor u misschien binnen een jaar extra opslag- of kantoorruimte nodig hebt. Daarnaast is het goed om te bedenken wat voor soort ruimte voor uw bedrijf geschikt is en of overheaddeur of loading dock noodzakelijk is. Zoekt u juist veel kantoorruimte of moet u veel opslag kwijt in een loods? Als laatste is de ligging erg belangrijk, niet alleen voor uw klanten maar ook voor uw eventuele collega’s.

  Bedrijfshal te huur Ter Aar

  Leliveld Vastgoed is naast het verhuren van bedrijfshallen en woningen ook actief met het ontwikkelen van vastgoed. In het verleden hebben wij diverse projecten gerealiseerd. Wij hebben kassen getransformeerd naar bedrijfsruimtes of hotels en kerken omgetoverd naar woningen. Wij staan voor kwaliteit en deze kwaliteit vindt u ook terug in al onze projecten. Heeft u een kantoorpand of bedrijfshal waar u juist van af wilt? Wie weet is het een mooi nieuw project voor ons! Neem hiervoor contact met ons op.

  Bedrijfsonroerendgoed Ter Aar

  Wij zijn gespecialiseerd in het beheren en ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed in onder andere Ter Aar. Naast kwaliteit onderscheiden wij ons ook in de flexibiliteit en toegankelijkheid.

  Met meer dan 300 verhuurbare eenheden zoals kantoren, loodsen en bedrijfspanden in beheer en hebben wij als familiebedrijf al heel wat ervaring.

  Zoekopdracht

  Staat er in ons aanbod niks tussen wat aan uw wensen voldoet? Laat dan uw gegevens achter!

 • Neem contact op