Gouden tip

Kantoorruimte huren Nieuwkoop

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Kantoor huren Nieuwkoop

  Bent u op zoek naar een nieuw te huren kantoorruimte in omgeving Nieuwkoop? Bij Leliveld Vastgoed bent u aan het juiste adres. Hier vindt u ons actuele aanbod. Wanneer er niks tussen staat wat u zoekt, raden we u aan om uw gegevens achter te laten. Zodra wij iets vinden dat bij u past, bent u de eerste die het hoort! Naast onze te huren kantoorpanden vindt u ook loodsen, opslagruimtes en bedrijfsruimtes in ons aanbod.

  Locatie

  In het Groene Hart vindt u onder andere de gemeente Nieuwkoop. Dit is een ideale plaats om een kantoor te huren. Nieuwkoop kenmerkt zich door een centrale ligging, zo bent u binnen een uur in de grote steden als Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht via de goede verbindingen. Een kantoor huren in Nieuwkoop zorgt voor goed en snelle bereikbaarheid!

  Kantoorpand huren Nieuwkoop

  Wij zijn zeer flexibel en kunnen waar gewenst de kantoorruimte compleet op maat inrichting voor u. In het verleden hebben wij panden aangepast om aan de veranderende behoeftes van klanten te voldoen. Wij hebben diverse kantoorpanden in beheer, mocht u dusdanig hard groeien met uw bedrijf, ook dan kunnen wij u vaak voorzien van een geschikte ruimte.

  Waaraan denken bij een kantoorruimte huren?

  Voordat u een kantoor gaat huren zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Wij hebben er een aantal uitgeschreven:

  • Budget.
  • Minimale oppervlakte.
  • De ligging.
  • Werkplekken.
  • Parkeerplaatsen.
  • Pantry en aantal toiletten.

  Kantoorruimte huren bij Leliveld Vastgoed

  Een kantoorruimte huren bij Leliveld Vastgoed betekent flexibiliteit en kwaliteit. Dat zijn de kernwaarden waar wij voor staan. Vanuit ons kantoor in Aalsmeer richten wij ons op het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Daarnaast houden wij ons bezig met het transformeren van panden. Zo hebben wij kassen tot hoogwaardige bedrijfspanden omgetoverd. Heeft u een pand dat u wilt verkopen? Laat het ons weten en wie weet is dat ons volgende project!

  Zoekopdracht

  Wanneer er niks in ons aanbod zit wat aan uw wensen voldoet, laat dan uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op wanneer wij iets vinden dat bij u past!