Bedrijfspand huren Nieuwkoop

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Bedrijfsruimte te huur Nieuwkoop

  Bent u op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Dan is een bedrijfspand huren in Nieuwkoop een aanrader. Hier vindt u ons actuele aanbod. Zowel kleine als grote ondernemers kunnen bij ons terecht voor een bedrijfsruimte. Zo vindt u bij ons kantoorpanden, loodsen, warehouses en opslagruimtes. Staat er niks tussen wat u zoekt? Laat dan uw gegevens achter en zodra we iets vinden wat bij u past, nemen we contact met u op!

  Op het bedrijventerrein ‘De Olm’ in Nieuwkoop hebben wij een prachtig pand in beheer. Dit bedrijventerrein is circa 34,4 hectare groot en ligt ten noord-oosten van Nieuwkoop. Door de ligging langs de N243 is bedrijventerrein De Olm gemakkelijk te bereiken.

  Locatie

  In het Groene Hart ligt de plaats Nieuwkoop. De gemeente ligt erg centraal tussen de grote steden Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht in. Binnen een halfuur zijn deze steden te bereiken. Huren in deze grote steden is vaak erg duur, daarom is Nieuwkoop een goede oplossing. Daarnaast vindt u veel andere bedrijven in Nieuwkoop.

  Leliveld Vastgoed levert de bedrijfsruimtes indien gewenst compleet op maat op. Zo hoeft u er zelf zo weinig mogelijk aan te doen. Zijn er toch grote aanpassingen nodig? Geen probleem! Door onze flexibiliteit denken wij graag met u mee. In het verleden hebben wij al vele huurders op deze manier voorzien van geschikte ruimtes.

  Bedrijfspand huren waar moet u op letten?

  Er komt heel wat kijken bij het huren van een bedrijfspand. Om zo goed mogelijk voorbereid te zijn, hebben wij een aantal zaken voor u uitgeschreven waar u rekening mee kunt houden.

  • Wat is het maximale budget?
  • Hoeveel oppervlakte heeft u nodig? Houd hierbij rekening mee dat het bedrijf nog kan groeien. Een kleine investering in die groei is niet verkeerd!
  • Wat voor soort ruimte zoekt u? Heeft u juist veel kantoor- of opslagruimte nodig?
  • Wat is de ideale ligging? Is het goed bereikbaar voor u en uw collega‚Äôs en klanten indien nodig?
  • Dienst u gebruik te maken van een loading dock en of een overhead deur?

  Neem de vragen goed door voordat u een bedrijfspand gaat huren zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

  Bedrijfshal te huur Nieuwkoop

  Naast het verhuren en ontwikkelen van bedrijfshallen en woningen richten wij ons ook op de transformatie van panden. Zo hebben wij verschillende projecten gehad waar we bijvoorbeeld een kantoorpand of hotel tot woningen hebben verbouwd, maar ook een fabriek tot bedrijventerrein hebben omgetoverd. Heeft u juist een bedrijfshal die u wilt verkopen? Neem dan contact met ons op. Wie weet wordt dat ons volgende project!

  Bedrijfsonroerendgoed Nieuwkoop

  Wij zijn als familiebedrijf gespecialiseerd in het beheren en ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed in onder andere omgeving Nieuwkoop. Met meer dan 300 eenheden in beheer en veel ervaring kunnen wij echt kwaliteit leveren. Dit ziet u ook terug in alle panden. Verder vinden wij flexibiliteit erg belangrijk en werken wij werken met korte lijntjes. Wanneer u belt voor een bezichtiging, kan die vaak binnen een dag gepland worden. Dus schroom niet om het aanbod door te nemen.

  Zoekopdracht

  Als er niks tussen staat wat u zoekt, raden we aan uw gegevens achter te laten. Als wij iets vinden wat bij u past bent u de eerste die het hoort.

 • Neem contact op