Kantoorruimte huren Hoofddorp

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Kantoor huren Hoofddorp

  Bent u op zoek naar een (nieuwe) kantoorruimte om te huren in Hoofddorp of omgeving? Dan zit u bij Leliveld Vastgoed goed! U vindt zowel grote als kleine ruimtes in ons aanbod! Naast kantoorruimtes verhuren wij ook warehouses, loodsen of opslagruimtes. Hierdoor proberen wij iedere ondernemer te bedienen. Wanneer u momenteel niks tussen ons aanbod vindt, raden we aan uw gegevens achter te laten. Zodra wij iets vinden wat bij uw wensen past, nemen we direct contact met u op.

  Wilt u juist uw kantoor, uw verzamelgebouw of een ander object verkopen? Ook dan mag u contact opnemen met Leliveld Vastgoed.

  Locatie

  Hoofddorp kent meer dan 70.000 inwoners en vele bedrijven hebben zich gevestigd in deze stad. Het is een zeer populaire plek om hier als bedrijf te vestigen. Een kantoor huren in Hoofddorp is namelijk vele malen goedkoper dan een ruimte huren in een grote stad. Daarnaast ligt Hoofddorp vlak onder Amsterdam en u bereikt de hoofdstad daarom binnen een halfuur. Ook de grote steden als Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn door de A4 / A2 relatief snel te bereiken. Wilt u graag een kantoor huren in Hoofddorp of omgeving? Bekijk dan ons actuele aanbod.

  Kantoorpand huren Hoofddorp

  Wij leveren de kantoorpanden indien gewenst gestoffeerd op. Het is ook mogelijk om het kantoor compleet op maat te laten maken. Wij kijken graag samen met u naar alle mogelijkheden. Door onze flexibiliteit hebben wij in het verleden vaak ruimtes aangepast om zo aan de (veranderende) behoeftes van onze klanten te voorzien. Hier hebben wij veel ervaring mee. Wanneer uw bedrijf groeit, faciliteren wij daar zo goed mogelijk bij wanneer u een kantoorpand huurt bij Leliveld Vastgoed!

  Waaraan denken bij een kantoorruimte huren?

  Er zijn een aantal zaken waaraan u moet denken wanneer u een kantoorpand gaat huren. Wij hebben een aantal van deze punten voor u genoteerd:

  • Uw maximale budget.
  • Welke oppervlakte u nodig denkt te hebben (denk hierbij aan de eventuele groei van uw bedrijf).
  • De ligging (bijvoorbeeld in het centrum of juist aan de rand van een stad).
  • Het aantal werkplekken
  • Het aantal parkeerplaatsen
  • De bereikbaarheid met het OV.
  • Een aparte kantine.
  • Een aparte vergaderruimte.

  Kantoorruimte huren bij Leliveld Vastgoed

  Wij zijn een familiebedrijf gevestigd in Aalsmeer waar wij ons dagelijks bezig houden met het ontwikkelen en beheren vanwoningen en bedrijfsonroerendgoed. In het verleden hebben wij al verschillende projecten gerealiseerd. Wij hebben in het verleden kerken omgetoverd tot woningen en kassen getransformeerd naar hoogwaardige bedrijfspanden.

  Wanneer u een kantoorruimte wilt huren bij Leliveld Vastgoed bent u verzekerd van flexibiliteit en kwaliteit. Dit betekent dat wanneer u een ruimte op het oog heeft en contact met ons opneemt, u vaak diezelfde dag de ruime kan bezichtigen.

  Zoekopdracht

  Bekijk ons aanbod rustig door en wanneer er niks tussen staat wat u zoekt, raden we aan uw gegevens achter te laten. Zodra wij iets vinden wat bij u past nemen we direct contact met u op!