Bedrijfspand huren Hoofddorp

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Bedrijfsruimte te huur Hoofddorp

  Wilt u voor uw bedrijf een bedrijfspand huren in omgeving Hoofddorp? Hier vindt u ons actuele aanbod. Wanneer er niks tussen staat wat u zoekt, raden wij aan uw gegevens achter te laten. Zodra wij iets vinden wat aan uw wensen en eisen voldoet, bent u de eerste die het hoort! Wij hebben rond de 300 verhuurbare eenheden in beheer. Denk hierbij aan kantoren, bedrijfshallen, warehouses en loodsen. Hierdoor kan iedere ondernemer die een bedrijfspand wilt huren in Hoofddorp of omgeving bij ons terecht!

  Locatie

  Op steenworp afstand van Amsterdam ligt Hoofddorp. De grote steden als Rotterdam, Utrecht en Den Haag zijn ook snel te bereiken vanuit Hoofddorp. Wanneer u veel internationale klanten heeft, is een bedrijfsruimte huren in Hoofddorp ideaal aangezien Schiphol om de hoek ligt.

  Indien gewenst leveren wij de bedrijfsruimtes geheel op maat op. Wij zijn erg flexibel en denken graag met u mee. Ook als uw bedrijf exceptioneel hard groeit en u in de loop der tijd een grotere bedrijfsruimte nodig heeft, dan bent u bij ons aan het goede adres. Leliveld Vastgoed heeft namelijk veel panden in de omgeving van Hoofddorp in beheer.

  Bedrijfspand huren waar moet u op letten?

  Wij hebben een aantal vragen voor u opgeschreven die u aan uzelf kunt stellen wanneer u een bedrijfspand wilt huren:

  • Wat is u maximale budget?
  • Hoeveel oppervlakte heeft u nodig?
  • Wat voor soort ruimte zoekt u?
  • Wat is de ideale ligging voor uw klanten en collega’s?
  • Hoeveel buitenruimte heeft u nodig?
  • Is een loadingdock of overheaddeur noodzakelijk?
  • Welke voorzieningen zijn gewenst?

  Een bedrijfspand huren doet u natuurlijk niet voor even, daarom is het belangrijk dat u een goede keuze maakt zodat u een nieuwe fijne werkplek voor langere periode hebt. Leliveld Vastgoed helpt u hier graag bij!

  Bedrijfshal te huur Hoofddorp

  Naast de verhuur van bedrijfshallen zijn wij ook gespecialiseerd in het verhuren van woningen en het ontwikkelen van vastgoed. Denk hierbij aan transformatie van kerken, kantoren of hotels naar woningen of van kassen naar bedrijfsruimtes. De kwaliteit die u van ons krijgt bij het huren van een pand ziet u ook goed terug in deze transformatie van panden.

  Wanneer u nog een bedrijfshal heeft die u wilt verkopen, dan kunt u ook contact opnemen met Leliveld vastgoed.

  Bedrijfsonroerendgoed Hoofddorp

  Op ons kantoor in Aalsmeer zijn wij als familiebedrijf elke dag bezig met het beheren en ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Wij zijn ontzettend flexibel en denken altijd met u mee. Als u een pand ziet dat u graag wilt bezichtigen, neem dan contact met ons op en we maken dezelfde dag nog  een afspraak.

  Zoekopdracht

  Wanneer er niks tussen staat wat u zoekt, schroom dan niet contact op te nemen. Als wij iets vinden wat bij u past, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 • Neem contact op