Kantoorruimte huren De Kwakel

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Kantoor huren De Kwakel

  Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een nieuw kantoor? Misschien is een kantoorruimte huren in De Kwakel of omgeving wat voor u. In ons aanbod vindt u zowel grote als kleine ruimtes. Maar ook voor het huren van opslagruimtes, warehouses en loodsen kunt u bij ons terecht. Wij helpen elke soort ondernemer en elk soort bedrijf graag aan een nieuwe plek. Wilt u een kantoorruimte huren maar staat er momenteel niks tussen ons aanbod waar u naar op zoek bent? Laat dan uw gegevens achter! Ons aanbod varieert vaak en zodra wij iets vinden wat bij u past nemen we direct contact met u op.

  Locatie

  Een kantoor huren in De Kwakel is een aanrader om meerdere redenen. De huur komt vaak lager uit dan wanneer u een ruimte huur tin steden als Amsterdam of Rotterdam. Daarnaast ligt De Kwakel erg centraal. De Kwakel is een dorp in de gemeente Uithoorn en ligt onder Amsterdam. Maar niet alleen Amsterdam is binnen een uur te bereiken. Ook in steden als Rotterdam, Den Haag en Utrecht bent u door de goede verbindingen snel te vinden. Om De Kwakel heen liggen plaatsen als Amstelveen, Aalsmeer en Nieuwveen. Allemaal plaatsen waar veel bedrijven zijn gevestigd! Wilt u ook uw bedrijf in deze regio vestigen? Huur dan een kantoor in De Kwakel!

  Waaraan denken bij een kantoorruimte huren?

  Voordat u een kantoor wil huren, of zelfs op zoek gaat naar een te huren kantoor is het goed om voor uzelf een aantal vragen te beantwoorden:

  • Hoeveel heeft u maximaal per maand te besteden aan huur?
  • Hoeveel oppervlakte heeft u nodig? En heeft u de komende jaren meer oppervlakte nodig? Neem dat mee in u overweging.
  • Wat is de ideale ligging? In het centrum of aan de rand van een plaats zodat u snel de stad uit en in bent?

  Kantoorpand huren De Kwakel

  Wanneer u een kantoorpand bij ons huurt maar u heeft na een tijd meer ruimte nodig is dit vaak geen probleem. Doordat wij ons flexibel opstellen hebben wij in het verleden vaak panden uitgebreid om zo aan de veranderende behoeftes van onze klanten te voldoen. Wij faciliteren zo goed mogelijk daar waar het kan bij de groei van uw bedrijf. Daarnaast leveren wij de te huren kantoorpanden indien gewenst gestoffeerd op. Zo kunnen u en uw collega’s er zo snel mogelijk in.

  Kantoorruimte huren bij Leliveld Vastgoed

  Als familiebedrijf vanuit ons kantoor in Aalsmeer houden wij ons dagelijks bezig met het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Daarnaast verzorgen wij ook de transformatie van panden. Zo hebben wij in het verleden hotels en kerken omgetoverd tot woningen en kassen tot hoogwaardige bedrijfspanden. Heeft u een pand dat u wilt verkopen? Laat het dan weten! Wie weet wordt dat ons volgende project!

  Zoekopdracht

  Bekijk ons aanbod rustig door, staat er niks tussen waar u op zoek naar bent? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen contact met u op zodra wij iets voor u vinden!