Bedrijfspand huren De Kwakel

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Bedrijfsruimte te huur De Kwakel

  Wilt u een bedrijfspand huren in De Kwakel of omgeving? Dan bent u bij Leliveld Vastgoed aan het juiste adres! Hier vindt u ons actuele aanbod. Elke ondernemer of zzp’er kan bij ons terecht. Wij verhuren onder andere kantoren, loodsen, opslagruimtes en bedrijfshallen. Ziet u niks in ons aanbod staan dat bij uw wensen en eisen past? Laat dan uw gegevens achter en wij laten het u direct weten als wij iets vinden wat bij u past.

  Bedrijfspand huren waar moet u op letten?

  Als u een bedrijfspand wilt huren is het verstandig vooraf uzelf een paar vragen te stellen. Dit versnelt het zoekproces en voorkomt teleurstellingen. Wij hebben een aantal van deze vragen voor u genoteerd:

  • Wat is mijn maximale budget?
  • Hoeveel ruimte heb ik nodig? En verwacht ik te groeien waardoor ik meer ruimte nodig heb?
  • Wat is de ideale ligging?
  • Wat voor soort ruimte zoek ik? Moet ik veel bureaus kwijt of heb ik juist veel opslagruimte nodig?
  • Hoeveel buitenruimte heb ik nodig?
  • Hoeveel loading docks heb ik nodig?
  • Is een overhead deur noodzakelijk?
  • Hoeveel parkeerplaatsen heb ik nodig?
  • Moet het terrein 24/7 toegankelijk zijn?

  Het is belangrijk dat u hier de tijd voor neemt zodat u een weloverwogen keuze maakt bij het huren van een bedrijfspand waar u en uw collega’s nog jaren met plezier kunnen werken.

  Locatie

  De Kwakel is een dorp in de gemeente Uithoorn en ligt onder de rook van Amsterdam. Hierdoor heeft deze plaats een erg centrale ligging. Naast Amsterdam zijn de steden Den Haag, Rotterdam en Utrecht via de goede verbindingen A4 / A2 binnen een uur te bereiken. Ook Schiphol ligt op een steenworp afstand. Dit maakt een bedrijfsruimte huren in De Kwakel ideaal als uw bedrijf internationaal opereert.

  Wij hebben in het verleden ook panden getransformeerd. Zo hebben wij in het verleden kerken en hotels omgetoverd tot woningen of kassen verbouwd naar kantoren. Als u een bedrijfsruimte hebt dat u wilt verkopen, neem dan contact met ons op en wie weet wordt dat ons nieuwe project!

  Bedrijfshal te huur De Kwakel

  Wij leveren de woningen en bedrijfshallen indien gewenst op maat op. Zijn er dan toch zaken die aangepast moeten worden? Of bent u na een jaar enorm gegroeid en komt u ruimte tekort voor opslag of bureaus? Door onze flexibiliteit is dat geen probleem! Wij hebben in het verleden bedrijfshallen uitgebreid of aangepast om onze klanten van een betere ruimte te voorzien.

  Bedrijfsonroerendgoed De Kwakel

  Wij richten ons op het verhuren en ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed in onder andere de omgeving De Kwakel, Aalsmeer, Ter Aar en Uithoorn. Inmiddels hebben wij meer dan 300 eenheden in beheer en hebben we een aantal jaar ervaring opgebouwd. Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit. De kwaliteit vindt u terug in de panden en de flexibiliteit in de mogelijkheden. Daarnaast kunt u meestal binnen een dag komen bezichtigen wanneer u iets op het oog hebt. Neem ons aanbod door en wie weet zit u straks in een mooi nieuw bedrijfspand.

  Zoekopdracht

  Zit er niks tussen waar u op zoek naar bent? Geen probleem, laat uw gegevens achter en u bent de eerste die het weet als wij iets vinden!

 • Neem contact op