Bedrijfspand huren

Kantoorruimte huren Amstelveen

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Kantoor huren Amstelveen

  Bent u opzoek naar geschikte kantoorruimte voor uw bedrijf in de omgeving van Amstelveen? Op deze pagina vindt u ons actuele aanbod. Wij bieden zowel grote als kleine ruimtes aan. Wij verhuren niet alleen kantoorruimtes, maar u kunt bij ons terecht voor het huren van warehouses, loodsen of opslagruimtes. Wij kunnen iedere soort ondernemer van dienst zijn! Ziet u niks tussen ons aanbod wat aan uw wensen voldoet? Laat dan uw gegevens achter en zodra wij iets voor u vinden bent u de eerste die het hoort!

  Locatie

  Grenzend aan onze hoofdstad ligt de plaats Amstelveen. Dit betekent dat wanneer u een kantoor gaat huren in deze plaatst u binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam bent met de auto. Maar ook steden als Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn door de goede verbindingen makkelijk en snel te bereiken. Door deze ideale ligging heeft Amstelveen een goede economie waardoor er vele (grote) bedrijven zijn gevestigd. Daarnaast bent u vaak veel goedkoper uit wanneer u een kantoor gaat huren in Amstelveen dan in de grote steden. Bekijk ons actuele aanbod!

  Kantoorpand huren Amstelveen

  De ruimte wordt indien gewenst gestoffeerd opgeleverd wanneer u een kantoorpand gaat huren in Amstelveen of omgeving bij Leliveld Vastgoed. Wanneer er toch punten zijn die u mist aan uw kantoor, laat het dan weten. Wij stellen ons altijd flexibel op en denken graag met u mee. Zo kan het zijn dat uw bedrijf onverwachts hard groeit waardoor het kantoorpand dat u huurt te klein is geworden. Door ons grote aanbod en onze flexibiliteit proberen wij u in deze situatie ook te voorzien van uw wensen.

  Waaraan denken bij een kantoorruimte huren?

  Voordat u gaat zoeken naar een te huren kantoorruimte zijn er al een aantal zaken die handig zijn om op een rijtje te zetten. Bepaal van te voren wat uw maximale budget is, zo voorkomt u teleurstellingen. Ook is het verstandig om van te voren vast te stellen wat de oppervlakte moet zijn. Denk er hierbij aan dat uw bedrijf kan groeien. Een kleine investering op de groei is nooit een verkeerd idee. Als laatste is de ligging erg belangrijk. En dan telt het niet alleen in welke plaats u het bedrijf wilt vestigen, maar ook de bereikbaarheid voor klanten en collega’s is belangrijk. Wilt u juist het bedrijf in het centrum of aan de rand van een stad vestigen?

  Kantoorruimte huren bij Leliveld Vastgoed

  Wij houden ons dagelijks bezig met het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Wanneer u een kantoorruimte huurt bij Leliveld Vastgoed bent u verzekerd van flexibiliteit en kwaliteit. Deze flexibiliteit ziet u terug in het meedenken met onze klanten maar ook in het contact. Heeft u een pand op het oog? Neem dan contact met ons op en vaak kunt u binnen die week de ruimte bezichtigen.

  De kwaliteit ziet u terug in al onze woningen, bedrijfspanden en projecten. Heeft u een pand waar u juist van af wilt? Laat het ons weten! Wie weet is dat ons volgende project.

  Verkoop

  Wilt u juist uw kantoorpand verkopen? Ook dan kunt u contact opnemen met Leliveld Vastgoed.

  Zoekopdracht

  Zit er momenteel niks tussen ons aanbod waar u op zoek naar bent? Laat dan uw gegevens achter en zodra wij iets vinden wat bij u past nemen we direct contact met u op!