Bedrijfspand huren Amstelveen

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Bedrijfsruimte te huur Amstelveen

  Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Amstelveen of in de nabije omgeving van Amstelveen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u ons actuele aanbod. Staat er niks tussen wat u zoekt? Laat dan uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op als we iets voor u vinden. Leliveld Vastgoed verhuurt allerlei soorten bedrijfspanden in omgeving Amstelveen. Zo vindt u bij ons loodsen, warehouses en kantoren, maar ook kleinere opslagruimtes of bedrijfsunits voor zzp’ers zitten in ons aanbod.

  Aan de Meerlandenweg op bedrijventerrein de Loeten in Amstelveen hebben wij een object in beheer van ca. 4800 m2 gebruiksoppervlakte. Hier zijn diverse huurders gevestigd, wellicht is dit een ideale plek voor uw toekomstige bedrijfsruimte. Het object is perfect ontsloten en in de directe nabijheid van de bloemenveiling Flora Holland te Aalsmeer, op nog geen 5 km afstand van Schiphol en de diverse verkeersaders van de Randstad, zoals de nieuwe N201, welke uitkomt op de A4, A5 en de A9.

  Locatie

  Tegen Amsterdam aan ligt Amstelveen. De hoofdstad is dan ook binnen tien minuten te bereiken. Maar ook steden als Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn binnen een uur te bereiken door de goede verbindingen. Daarnaast is Amstelveen een stuk goedkoper om een bedrijfsruimte te huren ten opzichte van de grote steden.

  Mocht u specifieke wensen hebben dan denken wij graag met u mee. Wij kunnen uw toekomstige bedrijfsruimte compleet op maat realiseren om aan al uw wensen te voldoen. Door onze flexibiliteit hebben wij in het verleden vaak verhuurde bedrijfsruimtes uitgebreid of aangepast om aan de (veranderende) wensen van onze klanten te voldoen.

  Bedrijfshal te huur Amstelveen

  Leliveld Vastgoed richt zich naast de verhuur van bedrijfshallen in onder andere Amstelveen ook op het ontwikkelen van vastgoed. Zo hebben wij de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met het transformeren van panden. Bij onze projecten ziet u deze ervaring. Wij hebben onder andere kerken, kantoorpanden en hotels omgetoverd naar woonruimtes. Maar ook leegstaande kassen transformeren naar hoogwaardige bedrijfshallen staat in ons portfolio. Wilt u graag een bedrijfsruimte verkopen? Wij helpen u daar graag bij. Neem hiervoor contact met ons op.

  Bedrijfspand huren waar moet u op letten?

  Er komen veel zaken kijken bij het huren van een bedrijfspand. Wij hebben een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

  • Wat is uw maximale budget?
  • Hoeveel oppervlakte heeft u nodig? Houd in uw achterhoofd dat het bedrijf nog kan groeien. Enigszins op de groei investeren is geen slecht idee.
  • Wat voor soort ruimte heeft u nodig? Bent u op zoek naar een kantoorpand of opslagruimte?
  • Is een overhead deur of een loading dock gewenst?
  • Wat is de ideale ligging? Moet het goed bereikbaar zijn voor zowel collega’s als klanten?

  Bedrijfsonroerendgoed Amstelveen

  Wij zijn een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Inmiddels hebben we meer dan 300 verhuurbare eenheden in beheer. Dit zijn naast bedrijfspanden, warehouses en kantoren ook woonhuizen en appartementen. Kwaliteit is een van onze kernwaarden en dat vindt u ook in al onze projecten terug. Bij ons kunt u zo snel mogelijk een bezichtiging inplannen.

  Zoekopdracht

  Vindt u de ideale bedrijfsruimte niet in ons actuele aanbod? Laat uw gegevens achter en wij nemen direct contact met u op als wij iets voor u vinden.

 • Neem contact op