Bedrijfspand huren

Kantoorruimte huren Alphen aan de Rijn

 • Kantoor huren Alphen aan den Rijn

  Op zoek naar een nieuwe kantoorruimte in Alphen aan den Rijn of omgeving? Bekijk dan ons actuele aanbod. Hierin vindt u zowel grote als kleine kantoorruimtes, maar ook warehouses, loodsen of opslagruimtes vindt u in ons aanbod. Wanneer er niks tussen staat wat aan uw wensen voldoet, raden we u aan om uw gegevens achter te laten. Zodra er iets tussen zit wat bij u past, nemen we direct contact met u op!

  Locatie

  Alphen aan den Rijn kenmerkt zich door een zeer centrale locatie, het ligt namelijk midden in het Groene Hart. Dit betekent dat grote steden als Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam binnen een een halfuur te bereiken zijn. Daarnaast bent u vaak veel goedkoper uit wanneer u een kantoor gaat huren in Alphen aan den Rijn dan in een grote stad. Er zijn veel bedrijven gevestigd in deze bruisende stad met meer dan 70.000 inwoners.

  Waaraan denken bij een kantoorruimte huren?

  Als u een huurcontract afsluit wilt u zeker zijn dat u een goede keuze maakt. Wij hebben daarom voor u een aantal zaken op een rij gezet. Zo voorkomt u teleurstellingen en komt u niet voor verrassingen te staan.

  • Wat is uw maximale budget?
  • Moet goed bereikbaar zijn met het openbaar vervoer?
  • Hoeveel parkeerplaatsen heeft u nodig?
  • Hoeveel toiletten zijn voor uw bedrijf gewenst?
  • Wilt u zelf nog vloeren en of lampen ophangen of wilt u een compleet gestoffeerde ruimte?
  • Hoeveel werkplekken heeft u nodig?
  • Wat is de ideale ligging? Aan de rand van de stad of juist in het centrum?

  Kantoorpand huren Alphen aan den Rijn

  Het is dus belangrijk om uzelf de vraag te stellen hoeveel oppervlakte u nodig heeft wanneer u een kantoorpand gaat huren. Groeit uw bedrijf toch sneller dan verwacht? Geen probleem, wij denken graag met u mee. Door onze flexibiliteit hebben wij in het verleden verschillende kantoorpanden uitgebreid om onze klanten bij te staan met hun groei. Daarnaast leveren wij de ruimtes indien gewenst gestoffeerd op. Zo kunnen u en uw collega’s snel intrekken wanneer u een kantoorpand gaat huren bij Leliveld Vastgoed!

  Kantoorruimte huren bij Leliveld Vastgoed

  Wij zijn een familiebedrijf en richten ons al vele jaren op het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Wij houden ons ook bezig met het transformeren van panden. Zo hebben wij in het verleden kerken omgetoverd tot woningen en kassen tot grote bedrijfspanden. De kwaliteit die wij waarborgen vindt u ook in deze transformatie terug. Neem gerust een kijkje bij onze projecten! Neem contact met ons op wanneer u een kantoorruimte wilt huren.

  Zoekopdracht

  Staat er niks tussen wat u zoekt? Laat dan uw gegevens achter en u bent de eerste die het hoort als wij iets voor u vinden.