Bedrijfspand huren Alphen aan de Rijn

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Bedrijfsruimte te huur Alphen aan den Rijn

  Wilt u graag een bedrijfspand huren in Alphen aan den Rijn of omgeving? Misschien hebben wij iets in het aanbod waar u naar op zoek bent. Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren en ontwikkelen van allerlei soorten panden. Zo verhuren wij loodsen, warehouses en opslagruimtes. Maar ook verschillende soorten kantoorpanden vindt u in ons aanbod. Wanneer wij u niet kunnen voorzien in uw behoefte, dan raden we u aan om uw gegevens achter te laten. Als wij iets voor u vinden, laten we het direct weten!

  Locatie

  In het Groene Hart vindt u onder andere de plaats Alphen aan den Rijn. Deze stad is ideaal om een bedrijfsruimte te huren aangezien grote steden als Amsterdam, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Den Haag in minder dan een uur te bereiken zijn. Deze grote steden zijn vaak een stuk duurder om te huren. Alphen aan den Rijn is daarentegen een stuk goedkoper!

  Wij zorgen ervoor dat u en uw collega´s zo snel mogelijk van de bedrijfsruimte gebruik kunnen maken indien gewenst. Wanneer er toch aanpassingen aan het pand nodig zijn, doen we dit graag. Wij zijn erg flexibel en hebben in het verleden vaak ruimtes aangepast om onze klanten van een beter pand te voorzien.

  Bedrijfshal te huur Alphen aan den Rijn

  Leliveld Vastgoed richt zich naast de verhuur van bedrijfshallen ook op de transformatie van panden. Wij hebben in het verleden ook kassen omgetoverd tot kantoren of kerken verbouwd naar woningen. Wanneer u bijvoorbeeld een bedrijfshal in beheer hebt die u wilt verkopen, vragen we u contact met ons op te nemen. Misschien is dat pand wel een nieuwe project voor ons!

  Bedrijfspand huren waar moet u op letten?

  Er zijn heel wat zaken waar u rekening mee moet houden met het huren van een bedrijfspand. Allereerst is het belangrijk dat u uw budget hebt bepaald. Daarnaast is het goed om te weten hoeveel oppervlakte u nodig denkt te hebben. Houd hierbij de groei van uw bedrijf in het achterhoofd. Zo kan het zijn dat u volgend jaar meer kantoor- of opslagruimte nodig hebt. Iets groter huren dan u nu nodig heeft is daardoor niet verkeerd. Verder is het goed om de soort ruimte te weten en welke ligging ideaal is. Als uw collega’s elke dag aanwezig moeten zijn of u heeft veel klanten over de vloer is goede bereikbaarheid heel belangrijk. Mocht u veel transport hebben dan is het ook raadzaam om te bedenken of een overheaddeur of loading dock noodzakelijk is.

  Bedrijfsonroerendgoed Alphen aan den Rijn

  Vanuit ons kantoor in Aalsmeer richten wij ons op het ontwikkelen en verhuren van woningen en bedrijfsonroerendgoed

  in onder andere omgeving Alphen aan den Rijn. Als familiebedrijf staat kwaliteit hoog in het vaandel. Inmiddels hebben wij meer dan 300 verhuurbare eenheden in beheer en de kwaliteit ziet u in elk pand terug. Naast kwaliteit is flexibiliteit een kernwaarde van ons. Wij reageren snel en denken altijd met de klant mee.

  Zoekopdracht

  Zit er niks tussen ons aanbod wat bij u past? Laat dan uw gegevens achter en zodra wij iets zien, nemen we direct contact met u op!

 • Neem contact op