Bedrijfspand huren

Kantoorruimte huren Aalsmeer

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Kantoor huren Aalsmeer

  Wilt u graag een kantoorruimte huren in de omgeving Aalsmeer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hier vindt u ons huidige aanbod. Staat er niks tussen wat u zoekt? Vul dan uw gegevens in en wij laten het direct weten als we iets voor u vinden. Of u nou een groot of klein kantoor zoekt, u kunt altijd bij ons terecht. Naast kantoorpanden vindt u ook warehouses, loodsen of opslagruimtes voor zzp’ers in ons aanbod.

  Locatie

  Aalsmeer is een A-locatie waarbij de prijzen nog aanzienlijk lager liggen dan kantoorruimte in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Aalsmeer bevindt zich onder de rook van Amsterdam en is wereldberoemd door de bloemenveiling. Hierdoor vindt u naast industrie ook vele toeristen in Aalsmeer. En wanneer u een kantoor huurt in Aalsmeer, bent u door de goede verbindingen via de A4 en A9 snel in steden als Rotterdam, Utrecht, Den Haag en Amsterdam.

  Kantoorpand huren Aalsmeer

  Wanneer u een kantoorpand huurt in Aalsmeer of omgeving bij Leliveld Vastgoed dan kan dit compleet op maat worden ingericht. Wij stellen ons altijd flexibel op en denken graag met u mee. In het verleden hebben wij bijvoorbeeld kantoorpanden uitgebreid om zo aan de veranderende behoeftes van de klant te voldoen. Wanneer uw bedrijf groeit, proberen wij daar zo goed mogelijk op in te spelen.

  Waaraan denken bij een kantoorruimte huren?

  Er zijn een aantal zaken waaraan u moet denken bij het huren van een kantoorruimte:

  • Bepaal uw maximale budget.
  • Hoeveel oppervlakte heeft u nodig? En denkt u dat het bedrijf snel gaat groeien waardoor u meer oppervlakte nodig heeft?
  • Wat is de ideale ligging voor u, uw werknemers en eventuele klanten?
  • Heeft u veel parkeerplaatsen nodig?

  Kantoorruimte huren bij Leliveld Vastgoed

  Vanuit ons kantoor in Aalsmeer richten wij ons op het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Daarnaast hebben wij veel ervaring in het transformeren van panden. Zo hebben wij in het verleden kassen getransformeerd naar hoogwaardige bedrijfspanden. Heeft u een pand dat u wilt verkopen? Neem contact met ons op! Misschien wordt dat ons volgende project! Onze kernwaarden zijn kwaliteit en flexibiliteit. Kwaliteit vindt u terug in alle kantoorruimtes en woningen. Wanneer u een pand op het oog heeft en contact met ons opneemt, kunt u het kantoor vaak diezelfde dag al bezichtigen.

  Zoekopdracht

  Staat er momenteel niks tussen ons aanbod wat aan uw wensen voldoet? Laat uw gegevens achter en zodra wij iets vinden, bent u de eerste die het hoort!

 • Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.