Bedrijfspand huren Aalsmeer

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Bedrijfspand te huur in Aalsmeer

  Wilt u een bedrijfspand huren in Aalsmeer of in de nabije omgeving van Aalsmeer? Dan bent u bij Leliveld Vastgoed aan het juiste adres. Op deze pagina ziet u ons actuele aanbod. Mocht ons huidige aanbod niet voldoen aan uw wensen? Laat dan uw gegevens en wensen achter. Wij beheren diverse bedrijfslocaties in Aalsmeer, mocht er iets passends vrij komen dan bent u de eerste met wie wij contact op zullen nemen. Zowel kleine als grote ondernemers kunnen bij ons terecht voor loodsen, bedrijfshallen, warehouses en kantoren. Ook kleinere bedrijfsunits en of opslagruimtes voor zzp’ers vindt u in ons aanbod.

  Locatie

  Onder de rook van Amsterdam ligt het bruisende Aalsmeer. De gemeente telt meer dan 30.000 inwoners en is wereldberoemd door de bloemenveiling. De bloemenveiling is samen met de Westeinderplassen een trekpleister voor internationale toeristen. Aalsmeer is een bruisend maar vooral ondernemend dorp. De gemeente telt de meeste ondernemers per inwoner van Nederland. Aalsmeer heeft een goede ligging centraal in de Randstad. Binnen een half uur rijden bent u snel in de hoofdstad. Vanwege de goede verbindingen via de A2, A4 / A9 zijn ook Utrecht, Den Haag en Rotterdam snel te bereiken.

  Bedrijfsruimte te huur Aalsmeer

  Wij streven naar maatwerk en kunnen de bedrijfsruimte naar uw wensen opleveren. Zijn er toch zaken die u mist aan het pand? Wij denken graag met u mee. Doordat wij ons flexibel opstellen hebben wij in het verleden vaak verhuurde bedrijfsruimtes uitgebreid om aan de veranderende behoeftes van onze klanten te kunnen voldoen. Hierdoor proberen wij continu maatwerk te leveren aan onze klanten en hen zo goed mogelijk te faciliteren in de groei die zij als bedrijf doormaken.

  Bedrijfshal te huur Aalsmeer

  Naast het verhuren van woningen en bedrijfshallen in onder andere Aalsmeer zijn wij ook actief met het ontwikkelen van vastgoed. Wij hebben ervaring met het transformeren van panden. Zo hebben wij in het verleden kantoorpanden, hotels, zorginstellingen en kerken verbouwd naar woningen, maar ook leegstaande kassen hebben wij getransformeerd naar hoogwaardige bedrijfsruimtes. De kwaliteit waar wij voor staan vindt u ook terug in deze projecten. Wilt u niet een bedrijfshal huren, maar juist verkopen? Leliveld Vastgoed kan wellicht iets voor u betekenen! Neem hiervoor contact met ons op.

  Bedrijfspand huren waar moet u op letten?

  Er komen veel zaken kijken bij het huren van een bedrijfspand. Wij hebben een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

  • Begin met het berekenen van uw maximale budget.
  • Vraag uzelf daarna af hoeveel oppervlakte u nodig heeft. Denk daarbij dat uw bedrijf nog kan groeien en dat u later misschien meer ruimte nodig heeft. Enigszins op de groei investeren is geen slecht idee.
  • Houd er ook rekening mee naar wat voor soort ruimte u op zoek bent. Wilt u een rustige werkplek voor u en uw collega‚Äôs of heeft u juist veel opslagruimte nodig?
  • Ook de ligging is belangrijk. Heeft u een bedrijfspand nodig waar veel klanten over de vloer komen? Dan is een goede bereikbaarheid erg belangrijk.
  • Vraag uzelf af of het bedrijf een loading dock of overhead deur nodig heeft?

  Bedrijfsonroerendgoed Aalsmeer

  Leliveld Vastgoed is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen en beheren van woningen en bedrijfsonroerendgoed. Vanuit ons kantoor in Aalsmeer kennen wij de markt als geen ander. Wij zijn al jaren bezig met verschillende projecten. Zo hebben we inmiddels meer dan 300 verhuurbare eenheden in beheer. Denk hierbij aan bedrijfspanden, kantoren, maar ook appartementen en woonhuizen. Wij staan voor kwaliteit en dat vindt u in al onze projecten terug.

  Zoekopdracht

  Wij onderscheiden ons in flexibiliteit en toegankelijkheid. Heeft u een pand op het oog? Schroom dan niet om contact op te nemen voor een bezichtiging.

 • Neem contact op