• Eerste paal geslagen Andorraweg

  Na een voorbereiding van bijna anderhalf jaar was het donderdag 19 januari jl. eindelijk zo ver en ging de eerste paal de grond in.

  Aannemer Aan de Stegge Twello, ontwikkelaar Kanjers Vastgoed en toekomstig eigenaar en belegger Melcombe waren zeer verheugd met de definitieve start van de bouw.

  Het toekomstige gebouw, dat zeer geschikt is voor een logistieke dienstverlener, krijgt een omvang van 13.480m2, onderverdeeld in 10.200m2 bedrijfsruimte, 860m2 kantoor en 2.420m2 mezzanine. Het gebouw is ontworpen door Sec Architecten en krijgt de BREEAM-certificering ‘Very Good’.

  Inmiddels heeft Kanjers Vastgoed het pand verkocht aan Melcombe Partners, die wordt bijgestaan door Ringstate BV en Van Doorne als adviseurs. Tijdens dit traject is Kanjers Vastgoed juridisch bijgestaan door NP notarial partners. De overdracht vindt plaats na oplevering van het project. Advies- en ingenieursbureau RoyalHaskoningDHV staat Melcombe bij tijdens het bouwproces. Samen met de makelaars Van Luling BOG en Savills is Kanjers Vastgoed momenteel op zoek naar een geschikte huurder voor het pand.

  De oplevering staat gepland omstreeks oktober 2023.

  Bekijk onze projectpagina voor meer informatie over dit project.