PROJECTEN

2022: Van braakliggend terrein naar duurzaam bedrijfsgebouw

2022: Van braakliggend terrein naar duurzaam bedrijfsgebouw

Op een prominente locatie binnen bedrijventerrein ‘Green Park Aalsmeer’ en gelegen op een zichtlocatie langs de N201 zal circa 13.480 m2 hoogwaardig duurzaam bedrijfsgebouw met kantoorruimte gerealiseerd worden voor Melcombe Partners.
Melcombe Partners is een internationale commerciële vastgoed partij die zich met name richt op industriële en logistieke bedrijfspanden op strategische A-locaties in en rondom de grote steden in Europa.

Tot 1993 was de kavel eigendom van de kwekersfamilie Arendsen, na de verkoop kwam het perceel in beheer van Kanjers Vastgoed en werd het lange tijd gebruikt door 24/7 Schiphol Parking. In overleg met Greenpark is het perceel opnieuw verkaveld en kwam het idee voor nieuwbouw tot stand. Het perceel bedraagt maar liefst 16.800 m2 en biedt dus alle ruimte om nieuwbouw te realiseren.

Het toekomstige bedrijfspand leent zich uitstekend als distributiecentrum, maar ook bedrijven in de sierteelt, home, gift, garden, fashion en maakindustrie passen goed op deze locatie. Royal FloraHolland is op steenworp afstand en door de nieuwe N201 is Luchthaven Schiphol op nog geen 5 minuten afstand.

Het pand zal o.a. worden voorzien van meerdere loadingdocks, overheaddeuren, gedeeltelijk dubbel-laags mezzanine en ruime parkeergelegenheid voor personenauto’s. Omdat het pand nog gebouwd gaat worden, is er ruimte voor overleg met de toekomstige huurder welke andere wensen er zijn qua inrichting van het pand. Dit houdt dus in dat maatwerk tot de mogelijkheden behoort.  Het pand verwacht een BREEAM Excellent certificaat te behalen.

Naar verwachting zal de bouw van het pand eind 2022/begin 2023 starten en de verwachte oplevering is gepland voor Q3 2023. Sec. Architecten heeft het moderne bedrijfsgebouw ontworpen, en aannemersbedrijf Aan de Stegge Twello zal de bouw gaan uitvoeren.

Meer weten over dit toekomstige project, of heeft u interesse in het pand? Kijk dan voor meer informatie op:  https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/aalsmeer/object-88217513-andorraweg/