• Uitbreiding jachthaven Oosteinderweg bijna afgerond

    Begin april zijn we gestart met de uitbreiding van onze jachthaven, in totaal zullen er 24 extra ligplaatsen gecreëerd worden. Voordat er daadwerkelijk gestart kon worden met het afgraven en creëren van de nieuwe ligplaatsen, zijn eerst de oude asbest beschoeiingen gesaneerd. AA-sloopwerken heeft deze saneerwerkzaamheden uitgevoerd.

    Otto Grond- en Baggerwerken nam vervolgens het stokje over en begon met afgraven, het drukken van de palen voor de steigerdelen, het monteren van de steigers en het plaatsen van nieuwe schoeiingen.

    Ook worden er nog een aantal parkeerplaatsen gerealiseerd door Peter van de Ban. Vervolgens worden er lantaarns geplaatst voor goede verlichting. Tenslotte zal er op de kop van het perceel wat groenvoorzieningen worden aangebracht om zo invulling te geven aan het natuurgebied de Bovenlanden.

    Verwachting is dat eind deze week alle werkzaamheden zijn afgerond en de nieuwe ligplaatsen in gebruik kunnen worden genomen.

    Mocht u nog op zoek zijn naar een ligplaats voor uw boot voor komend seizoen, er zijn nog enkele plekken beschikbaar. Neem hiervoor snel contact met ons op.