Snellaadpaal Geerweg Ter Aar

Supersnel elektrisch en 100% groen laden in Ter Aar

 • Snellaadpaal aan de Geerweg in Ter Aar

  Bent u op zoek naar een laadpaal voor uw elektrische auto in de omgeving van Ter Aar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Op het bedrijventerrein aan de Geerweg (ter hoogte van Geerweg 44) staat een snellaadpaal (180 kW) voor openbaar gebruik.

  De laadpaal kent een hoge laadsnelheid en heeft de optie om twee auto’s tegelijkertijd te laden. Dit betekent dat er altijd wel een plekje vrij is voor u!

  Afhankelijk van het type elektrische auto, zijn via snellaadpalen elektrische auto’s binnen een half uur weer volledig opgeladen. Snelladen heeft de voorkeur wanneer de auto onderweg bijgeladen moet worden. Of wanneer u weinig tijd heeft, een auto thuis opladen kost u al gauw zo’n 8 uur.

  100% groen
  Elektrisch rijden wordt steeds populairder, het is immers stukken goedkoper en milieuvriendelijker dan rijden met een benzine of dieselauto. Iets waar je als elektrische rijder wel rekening mee wilt houden is dat je je auto dan niet tankt met vuile stroom.

  De laadpaal in Ter Aar wordt gevoed door ruim 1.500 zonnepanelen gelegen op het dak van de omringende bedrijfspanden. Dit maakt het laden op deze locatie wel echt groen!

  Wat kost het snelladen in Ter Aar?
  De kosten per verbruikte kWh liggen op € 0,49, dit is erg laag vergeleken met andere locaties. Elders wordt al snel € 0,53 per verbruikte kWh gerekend.