• Ruimte beschikbaar in bedrijfsverzamelgebouw Aalsmeer

    In 2019 kregen wij de opstallen van Bakkerij v. Muyden aan de Visserstraat in Aalsmeer in beheer. Het pand, dat ooit fungeerde als bakkerij, is getransformeerd tot een modern bedrijfsverzamelgebouw. Met een oppervlakte van ca. 3000 vierkante meter, waar inmiddels diverse huurders hun bedrijfsactiviteiten uitvoeren.

    In de loop der jaren heeft het verouderde gebouw een metamorfose ondergaan. De wanden zijn opnieuw geïsoleerd door het aanbrengen van nieuwe sandwichpanelen, het dak is vernieuwd en de oorspronkelijke indeling t.b.v. de bakkerij heeft plaatsgemaakt voor zes individuele bedrijfsunits.

    Momenteel staat er een van de ruimtes, met een oppervlakte van 80 vierkante meter, te huur en deze is per direct beschikbaar. Deze ruimte biedt een uitstekende kans voor bedrijven die op zoek zijn naar een goed uitgeruste werkruimte en een ideale ligging. Het gebouw is zeer snel bereikbaar vanuit omliggende plaatsen zoals Hoofddorp, Amstelveen, Uithoorn en Mijdrecht. Via zowel de N201 als de N196 zijn de snelwegen A4/A5/A9 alsmede de Luchthaven Schiphol eenvoudig te bereiken. Via de Legmeerdijk is FloraHolland binnen enkele minuten te bereiken. Op loopafstand bevindt zich een bushalte met snelle verbinding naar o.a. Amstelveen en Amsterdam.

    Voor meer informatie over de beschikbare ruimte en de mogelijkheden in dit pand Klik hier