PROJECTEN

2022: Van braakliggend terrein naar duurzaam bedrijfspand

In maart 2021 kregen wij het object aan de Damsluisweg 27 in Almere in ons beheer. Het gebouw, dat momenteel in aanbouw is, heeft een totale oppervlakte van ca. 2.250m2, verdeeld over:  

  • Bedrijfshal, met vrije hoogte van ca. 7,5 meter: ca. 2.000 m²; 
  • Bedrijfshal, met vrije hoogte van ca. 3,2 meter: ca. 250 m²; 
  • Kantoor eerste verdieping: ca. 250 m²;

Het geheel is op een eigen kavel van ca. 4.542 m².  

Het pand staat momenteel in de huidige staat te koop/te huur. Eind februari zullen er aluminium kozijnen in de hal worden plaatst. In overleg met de toekomstige eigenaar/huurder zal worden afgestemd welke andere werkzaamheden verricht zullen worden, dit houdt in dat maatwerk nog mogelijk is. 

De bedrijfshal bevindt zich op het bedrijventerrein De Vaart in Almere. De Vaart is een grootschalig industrieterrein aan de noordkant van Almere Buiten. Het terrein ligt direct aangesloten op de buitenring en ca. 8 autominuten gelegen van de A6 middels afrit 3,6 of 8. Ook met het openbaar vervoer is het terrein uitstekend te bereiken. 

Doordat het pand 50×40 meter groot en 7,5 meter hoog is en tevens aan vaarwater ligt is het geschikt voor vele doeleinden, zoals bijvoorbeeld opslag en logistiek. Splitsing van het gebouw behoort overigens ook tot de mogelijkheden.

Eind mei is het pand aan de Damsluisweg verkocht, de nieuwe eigenaar is Summit Europe CV.