• Nieuwe bedrijfshal op bedrijventerrein De Vaart in Almere

    In maart 2021 kregen wij een prachtige hal van maar liefst 2250 m2 en 250 m2 kantoorruimte in ons beheer. De vorige eigenaar heeft de hal niet afgebouwd. Zo moet de vloer nog worden gestort, kozijnen moeten nog aangebracht worden en het terrein moet rondom nog verhard worden. Eind dit jaar beginnen wij met diverse partijen aan deze werkzaamheden om zo het pand volledig gebruiksklaar te maken.

    Doordat het pand 50×40 meter groot en 7.5 meter hoog is en tevens aan vaarwater ligt is het geschikt voor vele doeleinden, zoals bijvoorbeeld voor opslag en logistiek. Splitsing van het gebouw behoort ook tot de mogelijkheden. Het pand is bijzonder duurzaam door de warmtepomp, ledverlichting, vloerverwarming met isolatie en de hoge isolatiewaarde.

    De hal is gelegen aan de Damsluisweg 27 in Almere op bedrijventerrein De Vaart. De Vaart is een grootschalig industrieterrein aan de noordkant van Almere Buiten. Op het terrein is breedband internet via glasvezel aanwezig en ook is het terrein voorzien van een benzineverkooppunt. Het terrein ligt direct aangesloten op de buitenring en ca 8 autominuten gelegen van de A6 middels afrit 3,6 of 8.

    Bent u nog op zoek naar een bedrijfsruimte in deze regio, zowel koop als huur? Neemt u dan vooral contact op met Zuiver Almere Vastgoed Adviseurs op 036- 20 30 760. Aangezien het pand nog afgebouwd gaat worden is ook het op maat afbouwen naar uw wens een optie!

    Bekijk onderstaande link voor meer informatie: https://www.fundainbusiness.nl/bedrijfshal/almere/object-88984289-damsluisweg-27/