• Nieuw pand in Nieuwkoop in beheer

  Nieuw pand in Nieuwkoop in beheer.

  Sinds 1 februari 2024 is Leliveld Samen eigenaar geworden van het bedrijfspand gelegen op industrieterrein de Olm aan de Energieweg 30 in Nieuwkoop, waarvan Leliveld Vastgoed verantwoordelijk wordt voor het beheer. Het pand van ca. 3.430 m2 dat is gelegen op een kavel van ca. 4.580 m2

  De vorige eigenaar Heemskerk Bouwspecialiteiten zal tot 31 mei 2024 gevestigd blijven op deze locatie, waarna zij vanaf 1 juni zal gaan verhuizen naar haar nieuwe locatie aan de Industrieweg in Nieuwkoop.

  Nadat Heemskerk Bouwspecialiteiten is verhuisd naar haar nieuwe locatie zal Leliveld Samen de bedrijfsruimte te huur aanbieden. Het is inmiddels al gedeeltelijk verhuurd aan ST Warmte en HGP BV, maar er blijft nog ca. 2.000 m2 beschikbaar. De beschikbare 2.000 m2 is ook gemakkelijk te splitsen in bedrijf units vanaf 750 m2.

  Het pand beschikt over een vrije hoogte van respectievelijk 8,5 en 6,6 meter, beschikt over krachtstroom, is voorzien van diverse overheaddeuren, heeft een maximale vloerbelasting van 2.500 kg/m2 en beschikt over diverse lichtstraten.

  Deze locatie biedt een rustige werkomgeving, maar ook goede bereikbaarheid vanuit de grote steden binnen de Randstad.