KERNWAARDEN

GESPECIALISEERD IN HET ONTWIKKELEN EN BEHEREN VAN VASTGOED

 • Kernwaarden

  Daadkrachtig:
  Wij proberen te allen tijde snel beslissingen te nemen. Tegenwoordig wil men graag zo snel mogelijk een antwoord of reactie op hun vraag. Onze stakeholders houden niet van afwachten en onzekerheid. Wij zijn erg besluitvaardig en zeggen vaak: ”wij nemen nu de beslissing want morgen weten we niet meer dan vandaag”. Daarnaast zijn wij energiek en hebben ondernemerslust, daarom zullen wij initiatieven nemen en tot actie komen. Voor onze bedrijfsvoering stellen wij doelen en wij hebben de wilskracht en doorzettingsvermogen om deze doelen te realiseren.

  Flexibel:
  Wij zullen altijd meedenken met onze stakeholders en waar gewenst proberen wij ze te allen tijde te kunnen voorzien in hun veranderende behoeftes. Als een huurder met zijn bedrijf exceptioneel hard groeit en dus meer ruimte wil huren, dan zullen wij ons erg flexibel opstellen. Daarnaast zijn wij niet eigenwijs en zullen altijd open staan voor nieuwe ideeën, werkwijze en of veranderingen. Wat ons ook onderscheidt t.o.v. van conculega’s is dat wanneer men wilt komen bezichtigen wij zeer flexibel zijn en dat men vaak diezelfde dag nog langs kan komen voor een bezichtiging.

  Toegankelijk:
  Wij zijn op sociaal vlak gemakkelijk benaderbaar. We creëren geen drempels, staan open voor vragen / opmerking en staan tussen de medemens. Tijdens (formele) gesprekken proberen wij vaak ‘het ijs te breken’ waardoor mensen zich op hun gemak voelen. Hierdoor openen wij deuren, overbruggen kloven en creëren vertrouwen. Wij tonen respect voor meningen en gevoelens van een ander, ook al zijn wij het daarmee oneens.

 • Contactinformatie

  Oosteinderweg 287
  1432 AW Aalsmeer
  0297-764664
  info@leliveld-vastgoed.nl