• Kanjers Vastgoed transformeert historische kerk in Nieuwkoop naar 15 prachtige appartementen

    In het hart van gemeente Nieuwkoop zijn wij begonnen aan de transformatie van historische kerk naar 15 moderne appartementen.

    De voormalige kerk, dat jarenlang een religieuze bestemming diende, ondergaat momenteel een transformatie tot een eigentijds woongebouw. Alle 15 appartementen zijn inmiddels verkocht.

    Het ontwerp is gerealiseerd door het gerenommeerde architektenbureau H.W. van der Laan uit Mijdrecht. Elk appartement is met zorg en aandacht ontworpen, waarbij ruimtelijkheid, functionaliteit en esthetiek samenkomen. Toekomstige bewoners kunnen rekenen op moderne voorzieningen en een hoogwaardige afwerking.

    Aannemer IJbouw is reeds gestart met de verbouwing en deze is in volle gang. Het ervaren bouwteam zorgt ervoor dat het oorspronkelijke karakter van de kerk behouden blijft, terwijl moderne voorzieningen worden geïntegreerd om aan de hedendaagse woonstandaarden te voldoen.

    De transformatie van de kerk naar appartementen biedt niet alleen een oplossing voor de leegstand van het gebouw, maar is ook een waardevolle toevoeging aan het woonaanbod in Nieuwkoop.