• Huurder in het zonnetje: Stichting de Werkschuit Aalsmeer

    Deze maand zetten wij onze huurder Stichting De Werkschuit Aalsmeer in het zonnetje. De Werkschuit is al jarenlang een begrip in Aalsmeer op het gebied van creatieve vorming. Nadat zij lange tijd gevestigd waren op de Baccarastraat in Aalsmeer, mochten wij hen juni 2018 in met veel plezier verwelkomen op het Recreatiepark Oosteinder aan de Oosteinderweg.

    Stichting De Werkschuit Aalsmeer organiseert activiteiten voor jong en oud op het gebied van creatieve vorming. Van tekenen en schilderen voor kinderen in de talentklas, tot boetseren met klei, edelsmeden en vilten voor volwassen. Ook is het mogelijk om kinderpartijtjes te vieren bij De Werkschuit, waarbij zelf kan worden gekozen met welke materialen er wordt gewerkt.

    Stichting De Werkschuit Aalsmeer kent geen winstoogmerk en wordt volledig gerund door vrijwilligers. Het doel van De Werkschuit is om voor iedereen in Aalsmeer en omgeving betaalbare creatieve cursussen toegankelijk te maken.

    Nieuwsgierig geworden? Neem dan vooral eens een kijkje op hun website http://www.werkschuit-aalsmeer.nl en bekijk direct het actuele cursusaanbod voor komende periode.