• Huurder in het zonnetje: S.e.t. Residentie in Mijdrecht

  Een woonzorginitiatief voor ouderen waar men geen vastomlijnd dagritme maar een flexibele dagindeling heeft op basis van persoonlijke interesses en wensen. Horecaservice wanneer u honger heeft in het gezellige restaurant en dat alles in een huiselijke omgeving onmogelijk? Niet bij de S.e.t. Residentie in Mijdrecht. Of zoals oprichters Marie-Jose van Hussen & Eddy Wakker het noemen: ‘de Ja- cultuur’. We zijn dan ook trots om de locatie in Mijdrecht te mogen verhuren aan zo’n mooi initiatief.

  Waar bij veel huidige zorginstellingen weinig mogelijk is qua individuele wensen en van de bewoners wordt verwacht zich aan te passen aan de werkwijze en het vaste ritme van de zorgorganisatie gaat het bij de S.e.t. Residentie heel anders. Want hier passen zij de zorg aan de bewoners aan. En dat betekent zelf bepalen wanneer je zorg ontvangt.

  In de S.e.t. Residentie is genoeg te doen zo kan men vissen vanaf de steiger, werken in de tuin, spelletjes spelen in de ontmoetingsruimte, samen koken met gasten of gewoon ontspannen genieten in de tuin. Bijna alles is mogelijk of wordt mogelijk gemaakt.

  Door de centrale ligging in Mijdrecht zijn de steden Haarlem, Amsterdam en Utrecht maar op 25 autominuten gelegen.

  Voor meer informatie kijk vooral eens op hun website: https://desetresidentie.comEr zijn zelfs nog enkele appartementen beschikbaar.

  Nog een tip van onze kant: in het gezellige restaurant met terras aan het water is iedereen welkom voor lunch en diner!