• Huurder in het zonnetje: Keukenwarenhuis.nl

    Een keuken zonder levertijd, dat klinkt als een droom. Toch is het de werkelijkheid bij Keukenwarenhuis.nl. Je kunt hier als enige keukenwinkel in Nederland een keuken op maat uit voorraad kopen, die je zelfs als je dat zou willen direct mee kan nemen!

    We gingen op bezoek bij Mark Verkerk, directeur en mede-eigenaar van Keukenwarenhuis.nl, hun magazijn is gevestigd op ons bedrijventerrein aan de Westkanaalweg in Ter Aar, op 2,5 kilometer van hun showroom.

    Mark vertelt ons dat het een echt familiebedrijf is met ruim 55 jaar keukenervaring. In het gehele bedrijf zijn dan ook veel functies vervuld door familieleden. Het ‘vandaag besteld morgen in huis’ concept is uniek in de keukenbranche. Met de grootste showroom van Nederland is er voor elk wat wils.

    Zelfs tijdens de lockdowns konden er gewoon keukens besteld worden. De fysieke afspraken in de winkels werden online adviesgesprekken en voor de uiteindelijke keuze van de frontjes en het tekenen van de offerte kwam Keukenwarenhuis.nl bij de consumenten aan huis. Dit advies aan huis is iets wat ze er graag in willen houden, ze merken dat bijvoorbeeld voor mensen die slechter ter been zijn dit een mooie uitkomst biedt.

    We zijn ontzettend trots om zo’n mooi bedrijf met zoveel passie als huurder te mogen hebben.