• Huurder in het zonnetje: Brasserie de Haven

  Een nieuwe maand, een nieuwe huurder in het zonnetje! En langsgaan bij deze huurder was met het zonnige weer van de afgelopen weken zeker geen straf. Brasserie de Haven ligt aan de Uiterweg 27-A in Aalsmeer, met een heerlijk groot terras aan het water.

  Bij Brasserie de Haven kun je 7 dagen per week terecht voor lunch, diner of een gezellige borrel. Maar ook kunnen er feestjes worden gegeven. Brasserie de Haven ligt aan de oevers van de kleine poel en heeft een groots uitzicht over het water. Op zomerse maar ook op regenachtige dagen zit je heerlijk op het grote overdekte en verwarmde terras.

  Ook binnen zit je heerlijk met uitzicht op het grootste particuliere zoetwateraquarium van Nederland. Het enorme aquarium is gevuld met 16.000 liter water, bijzondere koikarpers, sarasa- en shubunkin-goudvissen en baeri- en diamantsteuren. Deze zijn overigens niet voor consumptie;-)!

  De kaart bevat een ruime selectie aan internationaal georiënteerde gerechten met een knipoog naar Azië. Vanuit het gehele restaurant heb je zicht op de sushibar waar ze de heerlijkste sushi vers bereiden.

  Brasserie de Haven is makkelijk te bereiken met de fiets, auto en zelfs de boot. Er zijn voldoende gratis parkeerplekken en voldoende aanlegplaatsen voor de boot aan het terras of de steiger.

  Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u zeker weten dat u terecht kunt, reserveer dan via: 0297 324606 of via de website: https://brasseriedehaven.nl