• Diverse renovaties en verduurzamingsprojecten in Ter Aar

    Sinds 2007 is Leliveld Partners eigenaar van het bedrijventerrein aan de Westkanaalweg / Geerweg Ter Aar, waarvan Leliveld Vastgoed het beheer op zich neemt.

    Begin dit jaar is de huurovereenkomst met Plutosport , een huurder van het eerste uur, verlengd met 3 jaar. PlutoSport is gevestigd aan de Geerweg 46 in Ter Aar en huurt in totaal ca. 9.500 m2 vloeroppervlak, waaronder het kantoorgebouw aan de Westkanaalweg 1 aan de rand van het bedrijventerrein, nabij de Kattenbrug van Nieuwveen.

    De transformatie van het kantoorgebouw is inmiddels volledig afgerond. Dit is gedaan in eigen regie, maar in nauwe samenwerking met gerenommeerde Architekten- en ingenieursbureau H.W. van der Laan b.v. uit Mijdrecht. Het pand is volledig gemoderniseerd, gerenoveerd en geïsoleerd. Het dak is vervangen, nieuwe kozijnen zijn geplaatst en de schil van het gebouw is vernieuwd, resulterend in een eigentijds kantoorpand. Het pand werd al gevoed door ca. 1500 zonnepanelen die op de overige daken van het bedrijventerrein liggen. Door de aanpassingen zal het pand op het gebied van comfort en duurzaamheid nu voldoen aan de huidige normen.

    Naast deze renovatie is er ook nog een dak van 3.300 m2 inclusief kopgevels elders op het terrein vernieuwd. Door het vervangen van deze daken en gevels is de isolatiewaarde flink toegenomen. Onder het dak van dit bedrijfsverzamelgebouw zijn diverse huurders gevestigd. Zowel Leliveld Partners als de huurders van de panden zijn tevreden met het resultaat.