• De klub in Nieuwkoop: 14 van 15 appartementen verkocht

  Bouwnummer 5 beschikbaar:
  Inmiddels zijn 14 van de 15 appartementen verkocht! Er is nog 1 appartement (bouwnummer 5) op de begane grond beschikbaar van 60m2: klik hier voor meer informatie. Mocht u geïnteresseerd zijn in dit appartement, dan kunt u contact opnemen met Drieman Makelaars uit Alphen aan den Rijn. 

  Het verkoopproces:
  De nieuw te bouwen appartementen in het voormalig kerkgebouw aan de Achterweg in Nieuwkoop gingen medio September in de verkoop onder projectnaam ‘De Klub’.

  De woningen in de Klub werden getypeerd als Pastorie, Abdij en Portiek en kenden alle verschillende prijsklassen tussen €245.000,- en €400.000,- von. 

  Op zaterdag 15 oktober was er open dag in de kerk. Kandidaten konden langs komen om een beeld te krijgen, vragen te stellen aan de makelaar, ontwikkelaar en aannemer. Direct na deze opendag konden kandidaten zich definitief inschrijven op hun favoriete bouwnummer. Maar liefst 87 kandidaten schreven zich in. 

  De architect van dit project is H.W. van der Laan uit Mijdrecht, aannemer Ijbouw uit Amsterdam en ontwikkelaar Kanjers Vastgoed uit Aalsmeer. 

  Ijbouw zal naar verwachting starten met de transformatie van de kerk in het 1e kwartaal van 2023 en de oplevering staat gepland eind 2023.