• Bouw van ca. 13.000m² nieuw pand bereikt mijlpaal met feestelijke lunch voor bouwlieden

    Op het prachtige terrein van GreenPark Aalsmeer, dat bekend staat om zijn groene omgeving en bloeiende bedrijvigheid, wordt momenteel met volle kracht gewerkt aan de realisatie van een indrukwekkend nieuw pand met een oppervlakte van ca. 13.000 vierkante meter. Aannemer Aan de Stegge Twello, ontwikkelaar Kanjers Vastgoed en belegger Melcombe Partners hebben onlangs een belangrijke mijlpaal bereikt in dit bouwproject.

    De bouw van het pand ging van start in januari van dit jaar en het bouwteam heeft sindsdien onvermoeibaar gewerkt om het project binnen de gestelde planning te voltooien. Met vreugde en trots kunnen we melden dat de ruwbouwfase nu succesvol is afgerond, waardoor het project op schema ligt voor de verwachte oplevering in oktober 2023.

    Om dit belangrijke moment te vieren en hun waardering te tonen voor het harde werk van de bouwlieden, organiseerden Aan de Stegge Twello en Kanjers Vastgoed afgelopen woensdag een feestelijke verrassing. Tijdens de lunch verscheen er een frietkar op de bouwplaats, waar alle bouwlieden konden genieten van heerlijk versgebakken friet en diverse snacks.

    Het nieuwe pand op GreenPark Aalsmeer zal een opmerkelijke toevoeging zijn aan het gebied op de zichtlocatie naast de afrit van de N201. Met de afronding van de ruwbouwfase, wordt er nu hard gewerkt aan de afbouwfase.

    Terwijl de bouw vordert en de opleveringsdatum nadert, blijven Aan de Stegge Twello inclusief al hun onderaannemers zich gezamenlijk inzetten voor het succesvol voltooien van dit bouwproject. Het is een project waar met trots naar wordt uitgekeken en dat zal bijdragen aan de verdere groei en ontwikkeling van GreenPark Aalsmeer als dynamische zakelijke bestemming.