bedrijfspand huren

Bedrijfspand huren Nieuwveen

Gespecialiseerd in het beheren en ontwikkelen van vastgoed

 • Bedrijfsruimte te huur Nieuwveen

  Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand? Leliveld Vastgoed verhuurt panden in de omgeving Nieuwveen. Zowel grote als kleine ondernemers kunnen bij ons terecht. Zo vindt u onder andere grote kantoren, loodsen, warehouses en bedrijfshallen in ons aanbod. Maar ook kleinere bedrijfsunits en opslagruimtes bieden wij aan. Staat er geen passend aanbod voor u tussen? Laat dan gegevens achter en zodra wij iets vinden wat aan uw wensen voldoet nemen wij direct contact met u op.

  Locatie

  Grenzend aan Nieuwveen hebben wij een bedrijventerrein in beheer in Ter Aar aan de Geerweg/Westkanaalweg. Het terrein is ca. 60.000 m2, waarvan 30.000 m2 aan panden en er zijn hier 35 bedrijven gevestigd. Het terrein biedt voldoende parkeergelegenheid en het is volledig afgesloten met hekken voor de veiligheid. Het is ook mogelijk om uitsluitend buitenruimte te huren. Is dit bedrijventerrein de geschikte locatie voor uw bedrijf? Laat het ons direct weten.

  Tussen Amsterdam en Leiden in ligt de plaats Nieuwveen. Door deze centrale ligging en goede verbindingen bent u binnen een half uur in deze twee grote steden. Maar ook Den Haag, Rotterdam en Utrecht liggen niet ver weg. Via de A4/A2 bereikt u deze steden binnen uur.

  Bedrijfspand huren waar moet u op letten?

  Er zijn een aantal zaken waar u op moet letten wanneer u een bedrijfspand gaat huren. Wij hebben een aantal van deze punten voor u opgeschreven:

  • Wat is uw maximale budget?
  • Hoeveel oppervlakte denkt u nodig te hebben? Bedenk hierbij dat het bedrijf nog kan groeien en dat u misschien op korte termijn een grotere ruimte nodig hebt. Investeren in deze groei kan daarom geen kwaad.
  • Wat voor soort ruimte heeft u nodig? Moet u veel bureaus kwijt of heeft u juist veel opslagruimte nodig?
  • Wat is de ideale ligging voor uw eventuele collega‚Äôs en klanten?

  De bedrijfsruimtes kunnen wij op maat opleveren. Voldoet het pand niet helemaal aan uw eisen en wensen? Laat het dan weten! Wij stellen ons flexibel op en denken graag met u mee naar een passende oplossing.

  Bedrijfshal te huur Nieuwveen

  Naast het verhuren van bedrijfshallen in omgeving Nieuwveen zijn wij ook specialist in het transformeren van panden. Zo hebben wij in het verleden hotels tot woningen getransformeerd en kassen verbouwd naar bedrijfsruimtes. Het kan ook zijn dat er zaken aan uw pand verbouwd moeten worden. Zo kan het zijn dat u door de groei van uw bedrijf meer ruimte nodig hebt. Wie weet is het uitbreiden van het kantoor of de opslagruimte de oplossing. Door onze flexibiliteit hebben wij dit in het verleden vaker gedaan.

  Bedrijfsonroerendgoed Nieuwveen

  Vanuit ons kantoor in Aalsmeer richten wij ons op het beheren en ontwikkelen van woningen en bedrijfsonroerendgoed in verschillende plaatsen zoals Nieuwveen, Alphen aan de Rijn, Ter Aar, Nieuwkoop en Langeraar. Wij staan voor kwaliteit en flexibiliteit. De kwaliteit ziet u terug in de eenheden en de flexibiliteit in onze manier van werken. Dit betekent dat wanneer u een pand op het oog hebt en contact met ons opneemt, dat u vaak diezelfde dag een bezichtiging kunt inplannen.

  Zoekopdracht

  Staat er momenteel niks tussen wat aan uw wensen voldoet? Laat uw gegevens achter en zodra wij iets vinden wat bij u past hoort u het zo snel mogelijk van ons!

 • Neem contact op