• Verkoop appartementen De Klub gestart!

    De verkoop van de appartementen aan de Achterweg in Nieuwkoop is gestart! In totaal gaat het om 15 appartementen variërend in woonoppervlakte tussen de 40 en 82 m2.

    De appartementen zijn onderverdeeld in drie type woningen; de Abdij, Pastorie en Portiek en verschillen in woonoppervlakte en prijs. De prijsrange zal liggen tussen de €225.000,- en €400.000,- von, e.e.a. afhankelijk van de ligging en grootte.

    De appartementen worden compleet afgewerkt met hoogwaardig sanitair en tegelwerk en voorzien van een keuken met inbouwapparatuur. De appartementen zijn “volledig gasloos en all electric” en daarmee nu al klaar voor de toekomst.

    De bouw van de appartementen staat gepland voor begin volgend jaar en naar verwachting zullen eind volgend jaar de appartementen worden opgeleverd. Ijbouw Amsterdam is de aannemer die deze transformatie uit zal gaan voeren.

    Heeft u belangstelling in een van de appartementen in de Klub? Neem dan contact op met Drieman Garantiemakelaars Alphen aan den Rijn of laat uw gegevens achter op https://www.wonenindeklub.nl/belangstellende-wonen-in-de-klub.