• Open dag 15 juli bij de SeT Residentie

  𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐝𝐚𝐠 𝐒𝐞𝐓 𝐑𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐞 𝐨𝐩 𝟏𝟓 𝐣𝐮𝐥𝐢 𝐯𝐚𝐧 𝟏𝟐.𝟎𝟎 𝐭𝐨𝐭 𝟏𝟓.𝟎𝟎 𝐮𝐮𝐫:

  SeT Residentie in Mijdrecht biedt een veilige woonomgeving met zorg en ondersteuning, waar bewoners volledige regie hebben over hun eigen leefstijl. Het wooncomplex bestaat uit 36 prachtige, lichte en recent gerenoveerde appartementen, gelegen aan het water en op slechts een steenworp afstand van het gezellige dorpscentrum van Mijdrecht.

  Elk appartement beschikt over een eigen balkon of een tuintje. De appartementen zijn voorzien van eigen sanitair en een keuken, maar als koken geen prioriteit heeft, staat de chef-kok klaar om dagelijks heerlijke verse maaltijden te bereiden.

  Er worden diverse activiteiten georganiseerd, waarbij de bewoners volledige vrijheid hebben om deel te nemen. Een interessant aspect is dat er twee jongeren in het complex wonen, wat zorgt voor levendige gesprekken en extra hulp.

  De gezelligheid beperkt zich niet tot alleen bewoners en hun
  gasten, want iedereen is welkom in het sfeervolle restaurant met twee ruime
  terrassen, waarvan één aan het water gelegen is.

  Als u interesse heeft in SeT Residentie aan de Bozenhoven 157 in
  Mijdrecht, nodigen ze u van harte uit voor hun open dag op zaterdag 15 juli van 12.00 tot 15.00 uur. Het is een vrijblijvende gelegenheid om meer te weten te komen over dit prachtige wooncomplex.

  Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.desetresidentie.com