Alexander Cohenwei 5WU 1ste etage

Leeuwarden 8914BG

€ 3.250 per maand

Omschrijving

Op de eerste etage van het winkelcomplex ‘Het Woonblok’ is 920 m2 vrij indeelbare winkelruimte met eigen toiletvoorzieningen en pantry beschikbaar.
Het pand bestaat uit een begane grond en twee verdiepingen. Op de begane grond is een centrale entree van ca. 240 m2, de lift en een zeer royaal trappenhuis.

Op de tweede etage bevindt zich 920m2 vrij indeelbare winkelruimte plus circa 50m2 kantoor. Op deze etage is 500 m² meter beschikbaar voor huur.

De locatie aan de poort van Businesspark Leeuwarden, met als nabije buur Meubelboulevard Kapenga, de Ford en Volvo-dealer, het markante Crystallic gebouw en tegenover de Elfsteden ijsbaan is de locatie voor iedereen uitstekend te vinden. Doordat de achterzijde van het pand gelegen is aan de Slauerhoff weg is er sprake van een zicht-locatie. Ook het parkeren is voldoende voorhanden en de uitvalswegen van Leeuwarden zijn rondom deze locatie aanwezig. Door de komst van ‘de haak om Leeuwarden’ en de nieuwe westelijke invalsweg is de bereikbaarheid optimaal. Toekomstige ontwikkeling is het Cambuur Stadion met leisure & opleidingsinstituut De Friese Poort.

Voorzieningen:
– pantry en toiletgroep
– centrale verwarming
– luchtbehandeling met topkoeling
– airconditioning is voorbereid
Ligging:
– businesspark Leeuwarden West
– goede ontsluiting naar snelwegen
– voldoende parkeergelegenheid
– uitstekende zichtlocatie

Huurprijs p.m.: € 45.–m2/jaar ex BTW
Minimale huurperiode: in overleg