Dorpsstraat 375A3

Assendelft 1566BD

€ 1.125 per maand

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Het betreft een gerenoveerd 2-kamer appartement van 59m2 dat is gelegen op de begane grond van een voormalig hotelpand in Assendelft. Het karakteristieke, monumentale pand uit 1913 is gerenoveerd, waarbij de buitengevel is teruggebracht in de stijl van begin 20ste
eeuw.

Het appartement beschikt over een woonkamer, slaapkamer en een badkamer inclusief wastafel, toilet en douche. Daarnaast beschikt het appartement over een berging met aansluiting voor een wasmachine en droger. De keuken bevindt zich in de woonkamer en is voorzien van een spoelbak, kraan, combi-oven, koelkast met vriesvak, vaatwasser en een 4-pits kookplaat. Verder beschikt de keuken over tal van keukenkastjes, waaronder 2 grote lades.

OMGEVING
Het is gelegen in het centrum van Assendelft. In de nabijheid bevindt zich een supermarkt, horeca, winkels en sportvoorzieningen.

Assendelft is onderdeel van de gemeente Zaanstad en telt ca. 25.000 inwoners. Het dorp is van oorsprong opgedeeld in verschillende buurtschappen en kent aan de westkant een groot poldergebied.

BEREIKBAARHEID
Tegenover het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig en de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend. In ca 30 minuten is Amsterdam bereikbaar per auto.

SERVICEKOSTEN
Vast bedrag per maand € 175,- voor de volgende nutsvoorzieningen:
Gas / water / elektra.
Internet
TV aansluiting

Vast bedrag per maand € 35,- voor de leveringen en diensten van de algemene ruimtes.

OVERDRACHT
Servicekosten nutsvoorzieningen € 175,- per maand
Servicekosten algemeen € 35,- per maand
Borg 1 maand huur
Administratiekosten € 295,- eenmalig
Minimale periode 12 maanden
Huurovereenkomst onbepaalde tijd
Opzegtermijn 2 maanden