Oosteinderweg 287LB

Aalsmeer 1432AW

€ 1.250 per maand

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Het betreft een 2-kamer appartement van 55m2 dat is gelegen op de eerste verdieping in een prachtige villa dat nieuw is gebouwd in 2012 in Aalsmeer. De prijs van dit appartement is exclusief Gas/Water/Licht en inclusief internet en kabel-tv.

Het appartement beschikt over een woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet en opbergkast. De keuken bevindt zich in de woonkamer en is voorzien van een spoelbak, kraan, combi-oven, koelkast, vaatwasser en een 4-pits kookplaat, verder beschikt de keuken over tal van keukenkastjes, waaronder twee grote lades. In de slaapkamer is een inloopkast aanwezig en een deur richting de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en een wasmachine aansluiting, daarnaast is het appartement voorzien van een apart toilet. In het appartement ligt een nieuwe PVC vloer en in de badkamer ligt een betegelde vloer. In de tuin is een extra berging gecreëerd

Het pand heeft een gezamenlijke entree voor het appartement en het kantoor van ‘Leliveld Vastgoed’ dat zich op de begane grond bevindt.

OMGEVING
Achter de villa bevindt zich het Recreatiepark Oosteinder, hier zijn 42 ligplaatsen aangelegd met alle faciliteiten van dien. De vaarverbinding richting Amsterdam en de Westeinderplassen zijn uitstekend. Voor een extra vergoeding is het mogelijk om hier een boot aan te leggen, de prijs hiervoor is op aanvraag.

BEREIKBAARHEID
Het pand beschikt over voldoende eigen parkeerplaatsen. Met het openbaar vervoer bereikt u in ca. 50 minuten het centraal station van Amsterdam en in ca. 30 minuten luchthaven Schiphol.

OVERDRACHT
Borg 1 maand huur
Administratiekosten € 295,- eenmalig
Minimale periode 12 maanden
Huurovereenkomst onbepaalde tijd
Opzegtermijn 2 maanden
Voorschot nutsvoorzieningen in overleg

De huurprijs is inclusief: gemeentelijke belastingen, afvalstoffenheffing, rioolrecht, etc.